Tuesday, December 9, 2014

Novel 'Pergi Mati'


Macam pelik je tajuknya kan? Tapi, itulah tajuk novel pertama admin blog ni yang sudah mula dijual di pasaran. Alhamdulillah, selepas agak lama, sekitar enam tahun berkecimpung dalam arena blog, kini korang dah boleh rasa karya pertama admin. Bukanlah baik mana pun karya tu, maklumlah, anak kecil lagi di dunia penulisan ni. Tapi, apa kata baca dulu dan nilaikan. Admin menunggu komen anda semua untuk improvement novel seterusnya.


Novel ni berkisar tentang satu permainan online. Admin menginspirasikan filem ni dari filem FearDotCom dan Saw. Kisah bercerita tentang pemain yang terpaksa lepaskan diri dari dibunuh kejam di hadapan penonton yang menyaksikannya secara online.

Kat mana nak dapatkan novel ni?

Novel ni boleh dibeli secara online di lejen.my/produk/pergimati ataupun korang boleh dapatkannya dengan admin sendiri di 0199960461 / 0135959223. 

Lepas baca, bolehlah bagi komen di 

Dan jangan lupa like fanpage untuk sesi autograf dan update terkini k!


No comments: