Friday, September 9, 2011

(Movie Mistakes) Pirates Of The Caribbean 4


Filem keempat francais popular ini nampaknya lebih hitam, kejam dan luar biasa. Walaupun aku lebih menyukai 3 sirinya sebelum ini, filem keempat ini tidaklah begitu kurang hebatnya. Namun, sehebat mana pun filem ini, nah baca link dibawah.

juga, dapatkan percuma

7 comments:

PORUMAN said...

semua org buat salah bro ... jgn la cri kesalahan org len je ye .. mereka pun manusia ..

Siti Nurazlinda said...

tak pernah tengok langsung cerita ni . hehe =p

- zuriey - said...

dahsatnya bro leh detect silap filem ini

chegu abbas said...

memang stailo....la orang utara ni...

PerangFilem said...

tq komen di blog aku. dari dulu nak tanya.. Blog cari salah tu org sama dgn blog Orang Perlis Menulis ni ke? Poruman : Bukan cari kesalahan, cuma amat memerhati... satu kerja kreatif juga kan? :-)

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

yup... ada 6 semuanya... GOOFSPOT satu daripada 6 blog aku..

Toux| said...

Tak sangka betul,btw aku paling suka part jack main lompat-lompat atas meja tu haha