Wednesday, November 23, 2011

Tq Churp Churp!


Tq Churp Churp!

Ini pas masuk tonton cerita The Adventures of Tintin pada 2 Nov 2011 yang lepas. Nanti dah balik Perlis, mesti rindu nak tonton screening lagik. Papepun, TQ sebab beri peluang untuk admin tonton dua filem percuma, first filem WARRIOR dan second THE ADVENTURES OF TINTIN.

2 comments:

LydSunshine said...

Cemana nak dptkan premier screening ni? Nak jugekkk...

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

yang tu kena sentiasa update baca blog Churp2 lah.. apply dan join contest yang diorang buat....