Thursday, April 14, 2011

Tanya Member2 Kalau Korang Dapat Email Pelik, Ok!

klik untuk enlarge

Tadi aku buka email, macam biasalah, nak padamkan sampah sampah yang ada dalam Inbox. Suddenly, aku nampak one of my member punya email (cukup lah dikenali sebagai Ola) menghantar email pada aku. Aku pelik. Bila aku bukak je email dia, maka keluarlah link di bawah. Maka, taulah bahawa ini adalah email virus. Yang tak bleh blah, virus ni siap hantar link ni kepada pensyarah kitorang kot (ketawa guling guling!!!) Hahaha..

Perhatian, kepada sesiapa yang mendapat link yang mencurigakan dinasihat untuk tanya dulu kepada tuan punya email. Kelewatan anda bertanya dan keterujaan anda menekan link misteri itu akan membuatkan computer anda akan sakit (terkena virus) dan dihantar ke kedai untuk format. Aku dah kena, sekali korang bila lagi. Kalau dapat email, trylah tekan ye! Hahaha

2 comments:

faraa halim said...

virus yg menjahanam kn komputer ye?
bahaya3

fiezah91 said...

hahaha.. pernah kena tp x klik.hahaha