Thursday, January 6, 2011

Sneak Peek: Karak - Laluan Puaka



Yusry Abdul Halim akan kembali dengan sebuah filem seram. Tajuknye, Karak. Dibintangi Shahir AF8, Sheera Aiyob, Along Ezendy, Kilafairy dan Sidek Hussin.

Jom intai filem seram dari KRU Studio nih!


Aku suke ayat ni,
'kenapa lari, kata orang beriman'


10 comments:

Novelgurl said...

suke ayt tu jgk..hee.

putri_roh said...

ermm.... nak marah pun ade neh... kenapa mesti KARAK???? kenapa tak KUALA PERLIS ke.... SETIAWANGSA ke... JALAN KUCHING ke... .............

acan ketot said...

tkot suda nk lalu karak..
hahaha

aku seorang Temah said...

sheera aiyob tuh pengacara wanita hari ini..

Ibnu Hasan said...

takut pun ..xleh lari huhuhu rumah mertua kt karak ..sob3x

putri_roh said...

ermm.... org luar dr karak mmg ar.... org yg duk lalu manjang.... nampak yg betul pun dah macam jiran sebelah umah......

ahahahah

FeEZ said...

Tak perlu takut benda2 ni, tapi tipula kalau tak rasa seram. Apa2hal terpulang pada hati, niat kita nak menuju ke sesuatu tempat. Dari dulu selalu ulang alik lalu jalan sana pkul 3-4 pagi. Yakin pada DIA je, tanpa keizinan DIA seme makhluk kat dunia tak mampu buat apa2

kau kesah ke?? said...

sat g takot ni nak lalu karak.

perondajaketbiru74 said...

satu lagi citer hantu yg akan keluar di pawagam. terlalu banyak lambakkan citer genre ni kat negara kita. Apa sebabnya? sebab market tu mmg byk demand? sebab semua production house nak untung 7 juta? knp dulu citer2 mcm ni amat sukar untuk lulus penayangannya oleh Finas? tapi sekarang ni dah mcm xde pemantauan dari pihak finas. Adakah sebab org-org filem kuasai finas? kita nak ker generasi baru kita ni percaya bende2 macam ni? ker sekarang ni manusia lagi takut hantu berbanding Allah? mari kita renungkan sejenak....

Nurfarahana Abdul Aziz said...

eh eh..ade shahir?..hmm..nice !..xsabo nk tgk nye...yiihaa