Friday, December 10, 2010

Sneak Peek: Transformers 3D: Dark Of The Moon


Akhirnya, aku mampu bersorak gumbira hari ini walaupun badan letih sangat. Baru mendapat tau yang pengarah kesayangan aku, Michael Bay sudah melepaskan singa kegemaran aku yang diperam lama dalam simpanannya. Yea, akhirnya juga aku tahu yang sequel ketiga Transformers adalah Dark Of The Moon. Owh, sebelum ni juga aku ada cover pasal proses awal pembikinan

(sekadar info korek-korek dari web sebelum ini)

Owh ya.. menyaksikan letupan letupan mega dalam proses pembikinan membuatkan aku seperti mahu terbang ke Hollywood sebab nak tonton preview filem ni (kalau tak ditangkap sekuriti).

(gambar-gambar pengambaran sekitar Julai 2010 di Chicago)

Akhirnya juga dan juga, Michael Bay sudah releasekan teaser trailer pertama yang bakal memberikan sedikit preview terhadap filem ketiga Transformers ini. Saksikan, teaser trailer Transformers 3 akan datang dalam 3D, Julai 1, 2011.


p/s: ada orang cakap aku 'bodoh sial' sebab pandai korek benda yang orang filem tak perasan semasa buat filem. Aku hanya mampu ketawa apabila membaca entry ini (http://goofspotonfilm.blogspot.com/2010/12/jangan-pandang-belakang-congkak-2009.html)

3 comments:

touya said...

Giler siot ! Tahun depan keluar ! giler cepat

ANATI SOKI said...

pergh smart ar!!! 3d! wahahaha... suka suka

Bro Framestone said...

movie wajib tengok tahun depan