Wednesday, December 22, 2010

Sneak Peek: Hikayat Merong Mahawangsa

Tonton Di Sebalik Tabir Hikayat Merong Mahawangsa dengan klik link di bawah. Satu preview kepada apa yang terjadi di sebalik tabir pembikinan filem termahal KRU Studios ini..


10.3.2011. Itu tarikh yang aku tak boleh miss. Kena siapkan diri apa yang patut sebab aku nak patah balik ke zaman Empayar Melaka dan zaman kegemilangan Melaka dan kisah epiknya. Saksikan OST Hikayat Merong Mahawangsa bertajuk Sedetik Bersama, nyanyian Anuar Zain.


KRU Studios juga akhirnya sudah melepaskan dua lagi trailer filem ini. Ini adalah trailer official yang akan digunakan untuk promosi. Saksikan dibawah ini, dua trailer dalam versi bahasa Inggeris dan bahasa Malaysia.

Versi Inggeris

Versi Malaysia

Untuk sinopsis dan trailer yang pernah dikeluarkan untuk promosi sebelum ini, korang boleh ke link di bawah.


Wow, filem termahal yang dikhabarkan akan dijual ke serata dunia. Jom berharap filem kita boleh menjadi yang terbaik! Klik link di bawah untuk update terkini..

6 comments:

misSbLurRy said...

smart kan....
da mcm the lord of the ring laks....
huhuhu salute pd kru lah...
x sia2 usaha dok dlm studio 2 thn lama nye

Gen Fujita said...

Last chance for them. Kalau dia bagi cerita crap lagi macam orang cicak 2 dulu, give up dengan dorang.

gabangaban said...

gempak....dari preview pon nampak quality
KRU macam hebat gile je ni..haha

Mabuk! said...

Macam best je filem keluaran KRU nie.
Thumbs UP!!!

PReDicToR said...

mesti best filem nei....

mrs.sabri said...

dah berkurun lama dah rakyat malaysia tunggu filem buatan tangan anak malaysia yg sebegini..tahniah kru..!!