Thursday, December 30, 2010

Kecuaian Dalam Filem 'Magika'


Selamat tinggal 2010. Sempena tahun baru yang akan menjelang, OPM bertungkus lumus menyiapkan entry khas ini. Ini dia, entry akhir untuk tahun 2010, saksikan:

KECUAIAN DALAM FILEM 'MAGIKA'


Oh ya, bagi yang belum membaca review mahupun apa saja entry yang berkaitan dengan filem yang cukup menarik ini, korang bolehla klik link di bawah.

Sesi Bertemu Peminat Semasa Tayangan Perdana Di UNIMAP, Perlis

Review Filem Magika

Penghargaan Buat Diana Danielle

Penyembuh Rindu Dari OST Magika

Penghargaan Buat Ning Baizura

Tandatangan Diana Danielle, Mawi, Fimie Don & Norman KRU

Selamat tinggal semua, jumpa di 2011!!!!

9 comments:

kukukata.blogspot.com said...

klmahan yang nyata i nampak, perut aznil buncit nampak sangat x real...

mira_nas said...

huhu.. first time tgk memang tak perasan.. ble tgk betol2 baru perasan kan?

blog-tips-kurus said...

uuuuu...auditor ni. lariiiii!!!

Diary of Mine said...

x kisah sgt pun slh ckit2.. yg pntg best tgk.... =.=

fyda razak said...

KRU berani melahirkan filem2 luar kotak

YanaMIB said...

ehehh x tgk pn cite ni..tp ramai kata best =)

{ finieViolet} said...

thnks singgah blog i.. baru nk tgk magika kat astro box office ni jap lg...

Tuan Penasihat said...

hohohohoho
rajin betoi dok teliti filem kan
bagus bagus bagus.

☆aDihAys☆ said...

dah tgk movie ni tp xtgk kt movie pn..
mm..xtaw la nape tp movie ni xcapai my expectation..
tp still enjoy..
jz frust..sbb rase nya cter kru silat lagenda more more fun dr magika..