Thursday, November 25, 2010

Cik Shida Dari Parit!


Namanya Cikgu Shida... so, apekes cikgu ni buat kat blog aku...??

ha... ni la sebabnya...

videonya ditonton ribuan kali... sampai ada yang buat fake fanpage kat FB.. memang famous nih! Fuh!

Tonton Cikgu Shida ber'miming' lagu2 seperti:
Kalau Berpacaran - Sohaimi Mior Hassan feat. Ana Raffali & Altimet
Waka Waka - Shakira
Jahat - Stacy
Yank - Wali Band
For The Rest Of My Life - Maher Zain

dan macam2 lagi aksi peliknya di...
http://www.youtube.com/user/CikShidaDariParit

tahniah... cikgu yang happy go lucky.. msti murid2 suke!


p/s: dia cikgu BI dowh! dia cikgu BI dowh! dia bukan kakak aku dowh! dia bukan cikgu BI aku dowh!

4 comments:

Jey Yusuff said...

dia cikgu bi ko ker. hehehe

jijie said...

kesian cikgu ni... macam2 orang kutuk dia... apa dia buat suma org manipulate... aduhai...

ASSOC PROF DR said...

KITE SEBAGAI PENDIDIK. MENDIDIK ANAK BANGSA UNTUK MENJADI ORANG YANG TERPELAJAR DAN BERGUNA SI SUATU MASA KELAK. BUKAN INI CARANYA CIKGU SHIDA.

SEMBANG KENCANG said...

Salam,

Ah sudah laaa assoc prof..
lu org pun ngajar mcm bagus sgt..

KEJE MAU BNYK REHAT...
BAYAR MAU LEBIH...

Ikut cik shida la nak guna METHOD apa ngajar...