Monday, November 29, 2010

(Movie Mistakes) Step Up 3D


Kali ini mangsa aku adalah Step Up 3D. Tadi baru berkesempatan menonton filem ini yang rasanya sudah berada kat pawagam lama dulu. Orang lain dah alami 3D kot menonton filem ni, tapi aku 4D kot.. lagi best!. nak tau 4D tu macamne, ha... 4D tu tengok filem dan cari kesilapan, aha!. Apapun, filem ni best walaupun ceritanya macam budak-budak. Storyline simple sebab motif filem ni adalah tarian dan aspek 3D itu sendiri. Dengan lakonan yang kadang-kadang tak neutral, Step Up 3D dibantu eleman gerak tari yang memukau. Semua elemen cerita sekata.

Jadi, sedang menonton dengan khusyuk, mata aku pun macam biasalah... dengan adanya button forward backward, akhirnya aku berjaya mengesan 4 kecacatan yang minor. Ala, jangan risau.. korang leh tengok Step Up 3D dengan tenang selagi korang tak membaca entry di bawah ini.. ehe

Itu saja untuk hari ini.

BYE!


4 comments:

Izamir Ridzwan said...

tajam sungguh mata dapan kesan yer.. eh lupa nk gtaw. dh follow blog ni...

http://izamirridzwan.blogspot.com/

Phosphorescent Beetle said...

rajin dia...tapi bila dah baca entry ni..sah2 rr concentrate abes tgk cite ni...huuuuu...

Nadd said...

ha'ah.. betollah.
lau xtgk btol2 xprasan pon.
ini movie feberet ni. hahaha. :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ada jugak tgk..kina langsung x berkesempatan nak tgk taww...kecian kan?