Saturday, October 23, 2010

Senamrobik Kembali...!!

Dua tiga hari lepas, aku tersampuk sekumpulan student Ko Senamrobik tengah buat latihan kat kolej. nak dijadikan cerita, si student ni pulak muka familiar. Maka, selepas memerhati 2 tiga kali, aku tengok cam serabut jer step diorang, maka aku (dibantu member aku Steph) pun masuk campur dalam koreografi diorang. Gedik sungguh aku. Pandai2 g masuk campur. Tak banyak kami ubah. Cuma sempat bagi tip2 dari pengalaman lepas semasa kitorang sndri ambik subjek ni semester lepas. Dan... paling sempat lagi kitorang koreograf sikit step fun time guna lagu OST Magika.. wehe.. simple but fun.

23hb Oktober 2010, hari penentuan diorang. Tapi, aku plak yg excited lebeyh. Aku bangun awal (walaupun tidak terlalu awal) dan bergerak ke Dewan Perperiksaan dengan my member before gerak ke Panggung Budaya untuk rehearsal penuh. Already mintak kebenaran Kak Jaja dan Kak Ika (instruktor) untuk masuk campur menonton. Nah, pergi jer hari ni, terus dapat seat tepi pengadil. haha.. diam saja ler... x brani nak komen banyak2. Teringat semester lepas bila geng aku sndri berada di tengah gelanggang. Sekarang, aku plak jadi pemerhati. Wah...Seat special dah dapat, jadi layan saje 8 grup yang membuat persembahan.



Syukur geng diorang ni dapat no.2. Aku ngn Steph lagilah gembira.. wehee. Walaupun banyak komen intstruktor cakap banyak step berulang, rasanya aspek lain banyak membantu. Diorang cakap, step simple, keseragaman ada. Yeah! Sudah sampai minggu ke 13. Mungkin taun depan leh senamrobik lagi. Bye!

4 comments:

diana said...

tahniah..

aku seorang Temah said...

ini si syeena sayur.. ahaha

aku seorang Temah said...

aku rase semua ok.. lelaki kat belakang itu mmg loser la.. mencacatkan kumpulan.. ahahaha

mye said...

salam perkenalan :)
haha..nmpk sronok jew senamrobik
tu..huhu