Wednesday, September 15, 2010

(18+) Parodi Seks Dari Filem Popular Hollywood


PEMBERITAHUAN:
ENTRY INI MENGANDUNGI UNSUR LUCAH, PEMBACA DINASIHATKAN MEMBACA ATAS PERTIMBANGAN DIRI SENDIRI


Hadis Ibnu Abbas r.a:Sesungguhnya Nabi s.a.w bertanya kepada Maiz bin Malik. Apakah benar berita yang sampai kepadaku mengenai dirimu itu? Beliau bertanya pula kepada Rasulullah s.a.w, berita apakah itu? Rasulullah s.a.w menjawab dengan bersabda: Aku mendengar bahawa kamu telah melakukan zina dengan seorang hamba perempuan si anu. Maiz bin Malik menjawab: Memang benar. Bahkan dia sendiri mengaku sampai empat kali, bahawa dia memang melakukan zina. Akhirnya Rasulullah s.a.w memerintahkan supaya dilaksanakan hukuman rejam ke atasnya.
- Hadis Riwayat Muslim


Ingat!!! Apa yang mereka lakukan ini adalah salah di sisi agama Islam. Agama lain pun rasanya tak menggalakkan. Jadi, saya sudah menasihat, terpulang pada anda untuk menilai...

--------------------

Di Hollywood, menjadikan filem popular kepada sebuah filem sensual (porn) bukanlah perkara luar biasa. Terlalu banyak filem sebegitu berlambak di pasaran dalam bentuk DVD dan Bluray sekarang ini. Ini ialah 12 filem yang telah dialihkan menjadi filem porno yang memang pastinya korang takkan percaya ianya wujud.

(gambar tanpa sensor)
The A-Team


(gambar tanpa sensor)
Octopussy (filem James Bond ke 13 James Bond)


(gambar tanpa sensor)
Alice In Wonderland


(gambar tanpa sensor)
Scary Movie


(gambar tanpa sensor)
Lord Of The Ring


(gambar tanpa sensor)
The X-Files


(gambar tanpa sensor)
Star Trek


(gambar tanpa sensor)
Terminator


(gambar tanpa sensor)
Twilight


P/S: sumber dirahsiakan. Gambar dikaburkan untuk menjaga tatasusila pembaca. Kalau nak tengok versi uncensored, sila kahwin. kenapa?? kerana.. ""Isteri-isteri kamu adalah seperi kebun tempat kamu bercucuk tanam, maka datangilah kebun tempat kamu bercucuk tanam itu bagaimana sahaja yang kamu kehendaki." (Al Baqarah: 223)

17 comments:

farisazmi said...

super impose byk nie

apik pehe said...

uhuhuh..
macam2 citer da ader skang ni..

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

farisazmi: ini bukan superimpose.. ini betul2 filem.. haha

apek pehe: macam2 skarang nih

zaL_cdpx said...

astaufirullah !!! mmg DUNIA AKHIR ZAMAN !! YA ALLAH, JAUHKAN LAH NEGARAKU MALAYSIA DARI SEGALA BENTUK KEROSAKAN AKHLAK YA ALLAH ~
MOGA AKU, KELUARGAKU, SAUDARA MARAKU, SAHABAT SEJATIKU, RAKAN2 AKU, TEMAN BLOGGER AKU, CIKGU2 AKU, JIRAN TETANGGA AKU., BAKAL SUAMI AKU, N BAKAL ANAK2 AKU, DILINDUNGI N SENTIASA BERADA DI BWAH LINDUNGANMU YA ALLAH ! AMIN YA RABBAL ALAMIN

diana said...

saye tak tengok mana2 filem di atas..
ye..saye sangat ketinggalan zaman..!hahha..
tak minat kot..
tak minat filem luar..
kolot kan saye???

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

diana: saya tak kata... awak yg kata...ehe

belalang hijau said...

pernah terjadi pada sorg teman dia domlod citer hand cock lakonan will smith...

dah abis donlod pggl 1 family meh tgk.skali play tgk2...hampeh punya citer...

(jaga2 jgn tersalah donlod)

Gen Fujita said...

Kepada yang baru sedar, ketahuilah bahawa pornografi adalah satu INDUSTRI di barat (juga di Jepun). Diulangi, satu INDUSTRI. Benda ni adalah hakikat yang memang tak dinafikan kewujudannya. Jadi, paham2 sendirilah ya. Kita yang kat sini, buatlah apa2 persediaan yang patut, kukuhkanlah mana2 benteng yang perlu.

uncle said...

dulu uncle ada donlod cerita transformer..awal punya cerita.. punya lah seronok bila dah habis donolod..nak tengok jap sebelum ajak satu family join..

sekali cerita xxx daaaa

hahaha giler ! nasib baik uncle tgk dulu sebelum ajak semua join tengok sama. huhuuu delete teruss tapi sbelum delete tu enjoy 10 minit layan hahahahhaha

taqie said...

mga Allah lindungi hati2 yang menjaga ..amin.. :)

touya said...

Uncle : kat mana erk nak download citer transformer tu ? Saya memang peminat setia transformer nie , lalalalala .

Touya < - - - lelaki inesen

Mrs. Cuppycake said...

thanks for the info orang perlis..:))

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ya Allah
tak tau pn b4 diz
thnks for da info..

pN.rOs said...

ooo gtu eik.. kesian kat muvi tu

lambdasp!!n said...

ngapa di censor daa....ekekkkeke

asraff said...

mcm2 cerita di sebalik tajuk cerita ada skrg ni...kena berhati-hati memilih cerita utk di tgk sbb takut nanti tajuk lain cerita kat dlm lain....

SyamKyray said...

alahai cter2 porn pown nk wat parody jgk..omputih dasat! tak cool!