Saturday, July 3, 2010

Magika: Sesi Bertemu Peminat

Sempat redah ujan g sesi bertemu peminat sempena tayangan amal dan perdana filem terbaru KRU, Magika di depan dewan Kapitol. Jom, kita terjah apa yang berlaku di sana.. tanggal 3 Julai 2010. Peluang bertemu Mawi, Diana Danielle, Fimie Don dan Norman KRU...
Mawi memulakan ucapan..
diikuti Diana Danielle..
adik Fimie Don....
seterusnya.. Norman Abd Halim, selaku penerbit eksekutif
naib canselor UNIMAP..

Ape lagi, selepas tu, ada sesi ambik gambar. Namun, sebab nak spesel sikit, aku beli album Magika dan dapatkan signature dalam kulit album tu (nanti aku upload.. wahaha). Dapat sign Mawi, Diana Danielle, adik Fimie Don dan juga Norman KRU sndri.. hadiah untuk peminat blog aku, close up ini....
Mawi, argh.. shake sket gambarnye.. tapi ok..
Diana Danielle, beberapa kali gak aku ambil sebab gambar shake.. ini the best pic yang smpat ambik..
adik Fimie Don, blur pulak.. mcm nk hentak2 cam...wargh!!
Norman KRU, colour setting plak wat hal.. argh.. namun ok lg..

Tunggu review album runut bunyi Magika dan juga filemnya nanti...

P/s: kalau nk ambil gambar ni, please link ke sini k... hormati hadiah2 ini.. wehee

10 comments:

Zack Zaifull said...

wahhh!!! best jumpa artis

aku teringin nak jumpa m nasir borak2 ngan dia, tapi tak kesampaian

nairaariaa said...

cite yg mawi arah sendiri kan???

Khairul Azmi said...

best ke citer n???? INGT NK G TENGOK JGK...haa...

ain fathihah said...

aku tak teruja la pulak pasal artis ni. weh, kalau nak letak tag nama hang kat gambar2 ni, letak la bagi nampak alamat blog hg kat muka artis2 tu...nanti kalau org lain cilok n mengaku gambar2 ni hak milik depa, tak syok la kan. aku pun boleh je nak crop nama blog hang kat bawah gmbar ni semua. hehe

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

zack zaifull: yer?

nairaaria: bukan, cite edry arah

khairul azmi: first impression, ok

ain fathihah: hg jangan buat naya no.. kang jadi isu blog aku

nosembilanbelas said...

woooo jumpa Diana Danielle..cantik kan dia

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

no19: macam lisa surihani pon ada

yyunie said...

Mawi laen laa . Huhu . Diana danielle cutee :D

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

yyunie: :-)

Cik Ila said...

sy punye naib canselor pn ade..waaaa! haha