Sunday, July 25, 2010

Karipap Karipap Cinta: The Making Of...

Disebabkan kelarisan yang ya amat sangat, so berpeluanglah para penggemar Karipap-karipap Cinta menyaksikan filemnya nnt. Wah, memang tak sangka novel yang simple dan santai ini mendapat tempat di hati pengarah filem tempatan. Namun, aku memang tabik, Karipap-karipap Cinta adalah satu karya yang sinikal namun santai dan mendapat tempat di hati peminat novel. Owh ya, meh aku bawakan adegan di sebalik tabir pembikinan babak Ali yang ditrap oleh Asha dalam apartment dia.

Ali dan Asha dalam satu babak.

lokasi rumah Ali

ni la Asha

sang pegawai JAIS

bersama pengarah, Othman Hafsham

Mungkin taun depan filem ni akan ditayangkan. Itu pasti, namun tarikhnya bila entahlah. Apepun, korang leh ke blog penulis novel ini, dunia vovin utk ketahui dunianya yang penuh dengan kisah story mory. Apapun, harapan meninggi untuk filem ini menjadi seperti novelnya. Terus menunggu...

P/S: gambar dikredit kpd Nazri M. Anuar, diattach dari FBnya.

4 comments:

nabilah abd rahman said...

saya dah baca novel nie..sgt kelakar..bes sgt2...xsgka nak buat filem pulak..nie msti pegi tgk nie...

Azmil aka Jamel said...

thumbs up utk blog org perlis ...
aku suka negeri utara ...
jadi, automatically kena follow blog ini ...

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

nabilah: pergi jgn x pergi

azmil: follow jgn x follow.. aha

baek vs jahat -nama jgkkn- said...

cepat laaa KKC 2dpt ye..cepat laaaa....hahaha..
nnt i blanje u tgk cite ni ye...=)
lau u nk le ye~~