Monday, May 31, 2010

Sofaz & Akim Di Pentas Hotlink Sure Heboh Perlis 2010!


Sepertimana yang aku beritahu sebelum ini, aku telah sempat mengikuti persembahan kumpulan Sofaz di Pentas Hotlink yang diadakan sekitar jam12 tghari di Pentas Hotlink Sure Heboh Perlis 2010. Bayangkan panas terik woh! Sebelum aku letak gambar menarik lagi yang jumlahnya lebeyh 20 (oh, habis picasa web album aku!) Aku persembahkan 4 lagu Sofaz versi live!

Peringatan! Perlahankan speaker anda. Audio kurang memuaskan!

Sofaz - Salahku (li


Sofaz - Kepantasanku (live!)


Sofaz - Dan Bila Esok (live!)


Sofaz - Janjiku (live!)

Dan, sebelum aku tutup post ini, ini dia.. aksi Akim dan Sofaz.. sori kepada yang nk dengar diorang nyanyi lagu Cari Jodoh. Aku rakam pic je.. hehe


P/S: sesape yang sudah jadi friend aku di FB dan juga sertai fan page, anda sudah boleh melihat pic2 selebihnya yang tidak aku upload di sini!

5 comments:

Abu Luqman said...

salam ziarah ..dirikan solat hajat dan doakan kesejahteraan rakyat paletine...dan boikot barangan Israel

mama zharfan said...

salam ziarah..me blogwalking...nice blog..me suka tgk byk pics :)

ShazlinaSaad said...

sy pon p juge time ni..tp takde pic la..huhuh

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

abu luqman: terima kasih kerana mengingatkan

mama zharfan: thanks

shazlina saad: owh, best walaupun cuaca panas giler

ShazlinaSaad said...

a.ah p time akim baru nak nyanyi..hee tgk dari jauh je..soping lagi best..heheh