Friday, May 7, 2010

Pornstar Itu Kembali Lagi!

Aku bukan tau pape pon ttg spam2 ni. Bukan otak komputer. Tq kat sorang mamat anonymous yang gtau. Nak tahu tak, si minah tu x habis lagik mengganggu. Aku nampak dia punya nama lagi dalam list YM via e-mail. Lalu, aku try sapa dia dan inilah result dari sapaan aku.


Perhatikan beberapa persamaan dialog dan jawapan yang nampak similar dengan dialog dalam post ni( link ).. oleh itu, hati2 dengan spam. Ianya berbahaya. Jangan cuba2 tiru macam aku. Yang nampak tol2 strange kat sini bila aku jawab aku berasal dari Argentina. Dia reply kembali dengan bertanya aku ada webcam atau tak... di situ baru la aku blajar smething ttg spam ni, bahawa mesej dihantar rawak.

Spam is the abuse of electronic messaging systems (including most broadcast media, digital delivery systems) to send unsolicited bulk messages indiscriminately.

Bagi yang tak tau spam tu ape, aku quotekan dari wiki, untuk informasi k.Berhati2 dengan spam kerana mesej yang kita tak mahu ni dihantar secara rawak dan mungkin akan membahayakan PC korang.So, berhati2 melayari internet. Jangan terlalu seronok dengan godaan2 wanita seksi dan memikat kerana yang seronok itulah paling senang ditipu. Contohnya, aku sndri. Haha.. Dah insaf.. hehe..

P/S: "Dia" si pornstar sudah didelete.. harap2 tak muncul lagi..



6 comments:

iniAKU said...

yup, penah kena jugak cmtu..menyemak je..sekbek tak terg0da..huhu

CikGu_MaN said...

haha.. tergoda oleh komputer... mmg menyesal x sudah la jawabnye

Stargone said...

Hahaha! biasanya spam gatal miang macam ni kerja nak korek duit orang je. last last mesti tersadai kat website yang mintak kad credit.. berhati-hatilah. :)

CikGu_MaN said...

stargone.. dah terkena sekali ni.. naseb baek stakat bual2 gatal je.. hehe.. x sampai g ke tahap korek duit

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

say no to spam!!!

CikGu_MaN said...

yeah.. tul 2 yaya.. say no to spam!!