Wednesday, May 5, 2010

Aku Chatting Dengan Pornstar!

Yahoo Messenger memang satu kemudahan. Aku lagi suke YM daripada FACEBOOK chat yang begitu kecik dan sukar. Ade satu kisah terjadi pada pagi 5 Mei, hari ketiga aku di rumah. Memang first time happen. Alkisahnyer bermula begini. Aku seperti biasa menjenguk facebook, blog dan jalankan blogwalking. Pagi ni jugak, aku buat sedikit update dalam blog download muvi aku. Sedang aku mengusha-usha blog dalam proses blogwalking, aku perasan satu nama yang tidak dikenali ini, muncul dalam YM aku.

Thi Klepacki. Aku add sbb mungkin dia mengenali aku walaupun aku tak kenal dia. Tapi dia ni memang bukan dalam geng TESL aku. Memang sure. Aku cuba buzz dia beberapa kali, tapi x dapat. Masih berteka teki tentang siapa gerangan dia ni. Lalu aku just biarkan dia tersadai di list YM aku sehinggakan hari ini, satu kejadian yang buat pertama kalinya terjadi, dalam hari2 aku menggunakan YM. Aku ada seratus lebeyh member YM, tapi aku hanya view yang online sahaja. Dan, di atas 2, yang online pada pukul 8-9 pagi, 5 Mei 2010. Aku padam nama2 yg lain atas dasar privasi.

Ni adalah perbualan pertama aku dengan Thi Klepacki nih. Baca dan fikirkan. Page berturutan dari atas ke bawah. Setiap page ada bersambung satu sama lain.
Ok.. aku nampak perkataan flirting ( a verb)... dan sape2 yang tak tau flirting yang terkeluar dari perkataan flirt, ini info dari wikipedia.

"Flirting is a common form of SOCIAL INTERACTION whereby one person obliquely indicates a ROMANTIC or SEXUAL interest towards another. It can consist of CONVERSATION, BODY LANGUAGE, or brief physical contact. It may be one-sided or reciprocated (encouraged) with intentions of getting to know that person on a higher level. Flirting may involve speaking and acting in a way that suggests greater INTIMACY than is generally considered appropriate to the RELATIONSHIP(or to the amount of time the two people have known each other), without actually saying or doing anything that breaches any serious SOCIAL NORMS. This may be accomplished by communicating a sense of playfulness or irony. DOUBLE ENTENDRES, with one meaning more formally appropriate and another more suggestive, may be used. While some of the subconscious signs are universal across cultures, flirting etiquette varies significantly across cultures which can lead to misunderstandings. There are differences in how closely people should stand (PROXEMIC), how long to hold eye contact, and so forth"

Ok, dalam bahasa mudahnyer, flirting ni macam interaksi seksual melalui perkataan, perbualan, gestur badan dll. Pendek kata, orang melayu cakap "main mata" n sometime leyh jadi something yang melucahkan. Aku bukan x pernah sembang macam ni, tapi dgn member2 tu pon atas dasar lawak melawak. Tidak sampai ke satu tahap yang tidak terlintas dek akal. Okayh, bila dia cakap cm2, aku pon teruskan.. tapi dalam mood yang berhati2.. next page, ini adalah perbualannya..

She give me her link. Ops, ter'omputeh' la plak. Link tu diberi sebab dia xnk YM via YM webcam. Katanya ada orang spy. Aku dah gtau yang aku tidak ada cam (laptop kat kedai, PC aku xde webcam). So, dia bagi jugak link. Until... next page mengoyahkan iman.

Aku cube berdalih. Aku tanya macamne dia leh add aku sesuke hati. Adakah sebab kehenseman aku, atau ape2 je.. haha.. tapi, soalan 2 tak dijawab. Ditanya lak panties ape yg sesuai di pakai. Terkelu aku nk tekan keyboard nih. Last2, dia mendesak. X sabar2 sangat nk aku tonton dia dalam link yang dia bagi. Apekah? Gatal sgat minah ni neyh. Ok. Next page...

Dia tanya lagi panties tu. Adeyh, nk jawab pe? Last2, aku diberi ayat2 ala2 Megan Fox menggoda lelaki "i'll do anything you want me to do"... ok, minda aku dah start 'blue' di sini. Hahaha.. bila aku cakap x nak jawab (macam bodoh je ayat aku, "example".. ahaha.. no idea kat sini nk cakap pe) Macam ugutan gak dalam kotak merah 3 tu."i'll gonna show you what a good boys deserve" tapi, bila aku lari sana sini, last2, dia reply 'k' dan tak jawab pape lagi pertanyaan dari aku.

Haiya, ni la interaksi paling pelik dlam tahun ni. Aku x pernah la plak join mana2 kelab seksual dalam internet ni. Yela, eventhough aku ni bukan baik sangat, tapi aku tak pernah encounter dengan bende2 macam ni. Huh, hope jadi pengajaran wat korang. Hati2 dan jaga email korang. E mail tu dah macam nombor handphone gak. Penting. Selepas tu, interesting jugak nak tau link 2, memang aku tak dapat nak akses link dia, so aku buang tanda "slash" yang terakhir dan "1axg".

Ini adalah webpage yang dia suruh masuk. Sori, no sensor2...

So, kalau korang interested, ikut korang. Aku hanya cite kisah aku. Tak elok mende2 macam ni disimpan dalam otak dan komputer. kadang2 mende2 macam ni la yang menjadi penyumbang virus dan keuntungan buat kedai komputer. Kalau dah bernafsu, kahwin je.. senang dan korang nk buat pe pon xde sape pedulik. Kan3.. Chow. Bye


P/S: Thi Klepacki sudah di'remove' dari friendlist.. kalau ni SPAM, dah merasa laaa aku YM dgn SPAMmer.. hehe

5 comments:

ain fathihah said...

ala, aku tak rasa dia betul2 pmpuan..ntah2 orang nak penipu..katakan hg layan dia webcam..mybe dia akan amik gambar bogel/separuh bogel hg, then dia peras ugut minta RM supaya gambar hg tu tak tersebar

Anonymous said...

oih, yg die chat tu sume computer generated la. tngok jwpn die sume btentangn ngan soaln ko. ni ko kne spam. klo x die bley attack pc ko.

CikGu_MaN said...

ain: hmm... entah.. x layan pon minah ni...

anonymous:SPAM??? owh, sh**.. dah remove...

Rich said...

kot2 jiran sebelah engko tu sebenarnya hahahaha!

CikGu_MaN said...

jiran?.. ahaha..