Tuesday, April 20, 2010

Apabila Cikgu2 Bersenam... Inilah Jadinya

video
Ok, akhirnya kredit 2 Steph yang telah usaha segigihnya untuk mengupload video ini ke dalam facebook. Papepon, meh aku tunjuk kat korang, test terakhir untuk ko kurikulum senamrobik. Ni adalah aktiviti ko kurikulum bernilai 1 jam kredit yang sungguh fun. Persembahan gempak yang membolehkan kitorang dapat tempat ke-2 sebab x 2 buat muvement extra mark. Kalau buat lagi dua movement, memang first la agaknye...

Xpe, papepon selesai jugak test ni. Dan, ini kenangan untuk sem ni. Untuk pengetahuan, kitorang practice ni selama 2 hari setengah. Satu hari pilih lagu, terus aku koreograf step awal yg carca merba selama 3 jamdan tony koreograf step etnik. Selepas tu, step di'adjust dan ditambah oleh ahli kumpulan, dan jugak dibantu ahli teknikal, Qelle. Kredit muzik kepada Din. Memang nk goyah gak malam awal 2, sebb step jadi berterabur, namun atas usaha kumpulan, akhirnya, inilah result terakhir. Yeah... we rooock!!!!!

Yang bawah ni lak, adalah test pertama. Edited version by Steph. So, yang ni berbeza sbb yang atas tu, lebih fokus kepada pertandingan. Yang bawah ni, step2 lebih kepada teknik pengajaran senamrobik. Durasi hampir 20 minit dipotong cincang oleh si steph, maka jadinye 8 minit. Papepon, memang ternanti2 nk upload. Hehe... Layan k...

video

No comments: