Friday, March 5, 2010

PA10: Apa Hikmahnya Ini??

TERKEJUT!!!! 2 perasaan aku bila aku masuk ke blog member aku... biar benar... sampai begini jadinye.. xpela.. mungkin ujian..

Orang cakap, kalau jadi hal camni.. maknanya, ada la 2 kita wat something yang x bek. Kan3? Wallahualam la kalau ada.. tapi.. aku terkejut (sekali lagi aku ulang).. terkejut dengan gambar ini..

Papepon, kisah sebenar aku x tau. Sebabnye pada hari Jumaat ni aku dari pukul 10.30 pagi sudah bergerak ke library untuk settle asignmnt aku. Bukan pe, bising sangat pagi2 tu. Tapi thanks jugakla.. kalau x bising pagi2 tadi dgn lagu M Nasir 2, memang x bangun la aku...

makanya aku x ambil pedulik hal Perkampungan Alam 2010 (PA10) anjuran Kolej Harun Aminurrashid sebab banyak g keje yg aku kena settle (banyak ke???).. di lib, aku settlekan seharian mengcompile asignmnt grup.. then, start wat sedikit asignmnt major yang entah bila perlu dihantar. Then, g solat Jumaat, dan.. tiada hujan ribut.. cuma aku nampak kilat sabung menyabung je di arah Slim River. Tiada hujan di kampus.

Pas solat Maghrib, aku trus bukak blog link aku.. dan g ke blog member aku tu. Terkezut jugak. Apekah??? Sampai jadi macam ni?? Persoalan, seperti di blog member aku tu.. apa yang kita telah wat ...
Justify Full
Teringat pulak kata2 ni.. JANGAN SAMPAI ALAM MARAHKAN KITA.. peace...

credit gambar: DIN

No comments: