Friday, March 26, 2010

Barisan 'Sir' dan 'Teacher' Semester 4 09/10

Siapa kitorang? Ha, ni aku persembahkan wat pertama kalinya dalam sejarah. blog ni, barisan orang2 tertinggi dan terpendek SQUAD 22, TESL Sem 4 2009/2010. Semuanya dalam satu gambar, bukan senang nak menjadikan semua 22 orang ahli ni untuk satu sesi 'pose' gambar yang cun sebegini. And, tq gak kat abang kameraman yang sudi berpanas-panasan untuk sesi 'pose' hot kitorang. RM30 weyh kena bayo.. fuh, besar giler la gambarnye.. sehinggakan aku sndri x tau kat ne nak letak gambar tu.. adakah aku perlu letak di dalam muzium???
Siapa kitorang?? Ada yang gila2, ada jugak yang cantik, cun sampai pandang x leyh henti. Ada yang rajin, ada yang mulut banyak, mulut sikit, mulut sederhana, muka bulat, leper, tinggi, panjang pendek, kurus, besar dll (perlu ke aku senarai??. ahahaha)...pendek kata, kitorang variasi yang tumbuh sebagai satu benda.... x seperti kos2 lain yang beribu2 orang dalam satu semester, semester kitorang hanya 22 orang je. Semestinya, kerja pun jadi senang, x la susah sebab semua dah kenal masing2 punye kepala... dan yang penting... kitorang memang kebal kepada leteran. Kan3??
BARISAN TESL UPSI SEMESTER 4 09/10
atas (dari kiri): Fify, Sal, Farah dan Yanti
tengah (dari kiri): Azlina a.k.a Chip, Ann, Sanjay, Sharon, Lin, Oly, Kevin, Zack dan Nadia
bawah (dari kiri): Qelle, Noy, Wak, Din, Ken, Man (aku), Tony, Ely dan Steph..

3 comments:

bubu253 said...

sweet n sour frenzship...
happy to become one of this family members...

Mizz QeLLe' said...

man..u shud b thankful to me coz i scanned this picxa..ahahaha..(kidding....) btw, we post the same thing...a bit different in explanation la...do view..hehehe

CikGu_MaN said...

bubu: yeah... me too

qelle: huh, see.. i don't even remove your blog name... it's a credit for u la dear... (hehehe).. ya, even our PINANG Qaseh post the same story....