Monday, February 1, 2010

Lu Pikirlah Sendiri: Pra Kata


Aku tak kisah ape orang nk cakap.. yang penting.. aku dah lakukan aras satu dalam impian aku.
Aku tak kisah kalau aku tak lepas level 2... tapi sekarang.. aku dah rasa lega...
Bila aku berikan softkopi skrip tu depan depan pengarah sendiri...
Aku tak kisah kalau dia baca atau tak...
Cuma aku rasa lega, sekurngnya aku dah berikan usaha aku tahap tinggi ...
Hanya untuk mencari... kalau ada2 rezeki...
Nanti aku cite dengan lebih lanjut...
Review Lu Pikirlah Sendiri akan dtg.. xpe.. lambat g.. 11hb baru tayang.. so, kalau aku review awal, masih lagi review aku antara yang paling fresh (ye ke?)...

Papepon, gambar di atas, adalah gambar aku.. bersama dengan beberapa orang rakan dan juga pengarah Lu Pikirlah Sendiri yang juga pensyarah di UiTM, Shah Alam selepas hadiri Bengkel Teater dan Drama tanggal 31 Jan 2010.. thanks utk fawez n fazil sbb inform aku ttg bengkel ni...

P/S: hanya tuhan je yg tau saat itu, betapa gembiranya hati bila cubaan untuk impian aku... menjadi di depan mata...

No comments: