Sunday, February 14, 2010

Pencak Silat Championship: A Tribute (1)


Lama jugak aku menyepi dalam dunia blog ni (padahal baru hampir seminggu)... xpe.. aku dah kembali.. kembali ke arena yang aku cintai ... ceewah.. kemana laaa aku pergi selepas lama tidak mengupdate blog aku sampai naik usang... setiap hari, trafik makin menurun kalau aku x update.. xpela.. sebabnye, aku ada komitmen lain. Komitmen yang pada awalnya aku rasa sebagai beban, tapi akhirnya menjadi satu tanggungjawab yang amat berat tapi amat seronok.

Aku... buat pertama kalinya dalam sejarah belajar di UPSI telah menempuh satu evolusi hidup aku.. aku telah menjadi sekretariat kejohanan pencak Silat jemputan Asian dan kebangsaan PIALA SERI BITARA tanggal 10-14 Mac 2010. Entah, pada awalnye... memang aku anggap benda ni sebagai beban. Tapi, bila sampai hari event, aku jadi puas dan seronok sangat buat urusan2 berkaitan dengan majlis ni (kecuali protokol.. yg ni xnk buat)..

Papepon, thanks kepada cik nooral a.k.a noy a.k.a nor yang merekrut aku dalam event ni. Thnks jugak pada sume anak buah aku.. jujurnya, aku memang bukan seorang ketua yang suka mengarah. Tapi, aku cuba untuk itu. Xpe... papepon, thanks for your support (Nik, Din n Pete)..

Entah, bila saat aku tulis ni (9.43 mlm) tanggal 14hb.. syahdu leeer plak.. ecece.... dah x leyh lepak2 dlm bilik SITC, gelak2 ngn bebudak junior2 yg baru aku kenal, dah x sibuk lagi.. dan sekarang, cuti ni.. time untuk assignmnt akan muncul.. yah.. keep on dude...

Nanti aku dapatkan gambar2 dari AJK Dokumentasi.. malas pulak aku nk mengambil gambar.. sebabnye, aku terlebih sibuk.. transport aku jaga, perhubungan pon under aku.. so, keje2 khas pon (sikit2 je) pon jadi hal aku.. xpe, dah niat aku untuk beri komitmen dalam event ni. Macam2 hal jadi ... tapi, tunggu chapter seterusnya... (insyaallah).. mungkin lewat sikit..

P/S: tgh menulis sambil dengar KAU YANG BERNAMA SERI versi MOHRAM... syahdu ... huhu

No comments: