Friday, February 5, 2010

22 tahun 1 hari dah yer...

Akhirnya aku dah 22 tahun..
4 feb dah berlalu...
makanya hari ini (5 feb)..
aku dah 22 tahun 1 hari..
2+2= 4...
dan 4 adalah tarikh lahir aku...
unik 2..
dah 2 pula adalah bulan aku lahir..
wah..
nombornya cantik..

mekaseh yang meng'wish' ..
terima ksaih bebanyak...
papepon, teruskan membaca blog yang tak seberapa nih ye...

cerita ttg birthday, xde pape sangat yang aku nk katakan.. cume sem ni, aku x selebrate kat mana2.. bukan ape, x brape nk ada duit sket untuk wat sume ni. Kelmarin malam, my mom telefon.. katanya "mana pegi, sbb lama x call"... haha.. ingt jugak mak aku kat aku.. pape pon, memang terlebeyh sudah kadar jangkawaktu sehinggakan aku sndri terlupa nk call parent aku. Bukan ape, selalunyer, bila aku call tu.. mintak duit dan inform news2 yang berlaku di sekitar...

Cuti ni, ingt x nak balik rumah.. sbb malas.. asignmnt lom mula.. (even asignmnt Drama baru tulis satu line).. tapi, aku balik jugak sbb ada hal yg perlu disettlekan.. lgpon, rindu gak nih kat my hometown... tapi, first thing first.. Kejohanan Silat UPSI dan Jemputan ASEAN akan berlangsung next week.. dan aku.. adalah salah sorang yg terlibat (even aku bukan pesilat)...

2 je..

P/S: malam ni aku nk g tengok SEMERAH CINTA STILLETTO.. so, tunggu review aku sblm filem ini ditayangkan April nanti..

2 comments:

tirah watif said...

yosh!
happy belated birthday!
xD

CikGu_MaN said...

tq tirah watif