Thursday, January 14, 2010

Patut Tak Aku Buat Macam Ni Kat "Orang Tua" Tu?


Kita dah sama2 tensen, sama2 buat keje.. papepon, salah silap.. paham2la.. manusia lain2 kepala..

Papepon, effort dah sampai tahap yang broker saham.. bila sampai ke karenah birokrasi yang entah meng'gila' macam hape nth... harap2 hanya tuhan saje yang dapat membantu teruskan misi ni...

Steph, Tony, Azie, Yan, n Hanim.... jugak len2 kru yang bertungkus lumus... (nama2 tu bg yg hadir meeting malam 13jan je yer).. jom teruskan..

even orang cakap kita x buat keje.. yg penting.... ada grup minoriti yg nampak usaha yang kita cuba buat...


eh2.. silap mula..
macam ni..

aku rasa..


macam nk humban je orang tua tu dalam mangkuk tandas ni...


pas2, ambil kucing ni soh cakar muka dia.. geeeerrrr(getar kuat sket!)


tapi, terlembut ati lak, coz dpt masuk Gua tempurung free... huh.. eh.. jangan2.. (kembali emo!)


then, beli sangkar macam ni dan kurung dia.. aaaaiiyaaaaa!!!


pas2, soh si Fadzil lecture dia puas2


sebelum mintak beruk ni buat punch kick 100 kali kat perut dia..

puas x kalau aku buat macam tu.. sokong tak Steph???



1 comment:

Rich said...

kalau nak bandingkan dengan kemarahan aku, sumer tu tak cukup...bak kata fawez, sabar (sambil membelek katoalog cara2 membunuh)...

bagi mek, kita upah para2 nyah kasi diorang attack pakcik tu!