Tuesday, January 19, 2010

Dari Gopeng Ke Batangkali (Episod 3)

Okeh... episod last bagi kesinambungan episod 1 dan episod 2. Aku dah xde mood sbenarnyer nk cite. Tetapi, disebabkan xnak citenyer tergantung, aku kena habiskan jugak bab ni. Xde mood style. Jom layan..

Kami ke Kem Restu Ibu yang terletak berdekatan dengan Kem Lembah Genting.

Kem ini juga adalah sebuah tempat perkelahan. Ada sebatang sungai yang mengalir di tengah kem ini yang membolehkan sape2 nak mandi manda dengan bayaran yang berpatutan.

Pas2 gerak lak ke Cholo2...
Ni adalah Kem Cholo-Cholo.. ada macam2 kat sini. Kot2 nak main kolam air panas, nak spa ke.. sume ada.. sebuah resort dan camp site dalam satu tapak. Cantik dan menarik.

Pas2.. Baleeeeekk.. Tempat perlu diconfirmkan. Dari Gopeng ke Btangkali, mana satu idaman hati, pilih satu satu mati, habis sudah kami cari.. hmm.. perjalanan sehari yang amat meletihkan. Luckily i'm not driving the car..

Tempat dah set.. tapi... masalah lain pulak timbul. Huh... Mcam2.. xpe.. aku chow dulu... jumpe dalam tajuk lain plak yer.. bye...

No comments: