Monday, January 11, 2010

Azizah.... Oo... Azizah!!! (Part 2)


Isnin minggu ke tiga nih .. aku bangun awal.. kononnyer aku nk g ke Pejabat Am Bahagian Pengangkutan. Nak settle hal pengangkutan untuk ke Kem Manikayu.

Namun, niat nak bangun awal terbantut sbb pil ubat sakit gigi yang aku telan sehari sblom tu... kuat sangat. tido smlm kol 12. tapi bangunnyer kol 9 pagi.. selalunyer.. habis lewat aku baangun pon kol 7...argh.. kuat giler.. tapi, alhamdulillah .. lega skit pas makan ubat tu.

Bersiap2.. malapetaka menimpa.. aku tersilap set mood seterika sehinggakan sehelai baju kemeja aku rosak buat selamanya2.. berlubang siot.. haha... gelak2 hangit jap. naseb ada back-up.. makanya dah lewat gak aku nk g ke kampus...

G kampus.. letak laptop kat port jap.. then gerak ke tempat tujuan... aku jumpe Abu... yang tgh deal ngan orang pejabat.. x tau hal pe.. tapi, jujurnya aku memang blur2 katak pas sampai kat situ.. Maklumla.. aku bukannyer reti nk urus hal nih.. ni first time jadi AJK bhgn ni. Tapi, xpe.. nasib ada yang membantu.

Ada sikit masalah.. so, aku call Yan .. naseb baek dia ada kat DKA.. hadapan lib. So.. aku punye hal settle. Aku dapat tau, ada beberapa orang lagi tak nak g camping. Aku pon dah lemah semangat dah nak camping. Ape kes, bila dah hanya lebih kurang 30 orang lebeyh jer yg nk g... tapi xpe.. demi manikayu.. aku harap program kita akan berjaya...

Hal settle, masuk lib... panas..

Gerak ke HEP.. duduk dalam surau..


Dan update blog...

P/S: dugaan tol.. leh lak aku seterika baju sampai belooobang.. uhuhu...

No comments: