Monday, December 7, 2009

P.O.V: Photoholic On Vacation (Part 2)

PART 2 diteruskan.. hari ni x banyak sangat xtvt... kami sampai lebih kurang kol 11 pagi afta bertolak dari Tanjung Malim around 8.30 pagi.
Ni adalah apatment yg aku cakap tu. Apartment percutian untuk staf TNB. Terletak di teluk kemang, Port Dickson. Hmm.. ni rasanya kali ke 3 kot kitorang sampai sini. Untuk trip kali ni, disebabkan Tanjung Malim dengan PD ni x berapa nak jauh, so kami sampai around 11 pagi. Selalunya, trip kami dari Perlis sampai sini ambil masa satu hari. Tapi, disebabkan nak singgah Tanjung Malim, trip dari Tanjung Malim ke sini lebih pendek.

Disebabkan pendek, so kami x dapat nk check-in hotel. Check in kol 3 PM. Alahai, maka sambil parent aku enak makan nasi sambil berkelah, aku dengan adik aku yang bongsu wat sesi photo memotho sekitar kawasan...





ni lak aku...

n ni lak adik aku yg paling kecik

pas2, sementara menunggu masa check in, aku ke toilet. Maka, disebabkan 'gila photo' masih mengunung, aku capture gambar ni. Tapi, perasankah korang ttg sesuatu? Apakah yg pelik dalam gambar ni? Perhatikan di pintu tandas? Apakah itu?

Ok.. sape pandai, sila teka..

So, untuk pertama kalinya dalm blog ni, aku tampilkan gambar parent aku.. tapi elemen introduction ni sedikit berbeza.. dengan theme sehijau warna daun.. aku perkenalkan...

ni ayah aku, Khobin bin Dahaman

dan ni lak, mak aku, Ros binti Omar

ni lak adik aku.. diorang ni twin.. ni Zulhilmi si abang..

dan ni lak Zulfadhli si adik..

yang kecik tak payah cite... dah ada gambar dia kat atas yer... tapi, disebabkan aku suke sgt dgn pokok ni, so.. aku pon ambik gambo lagi.. ni aku..

lagi...

okeyh.. papepon hari kedua aku berkesempatan menjenguk kota Melaka... siap masuk PAMERAN ALAT SEKSAAN ZAMAN PERTENGAHAN LAGI. Huh.. xpe.. yang tu nanti aku cite dalam bab 3.

Bye.

3 comments:

Rich said...

cet! tak boleh blah la pose engko tu

CikGu_MaN said...

ahahaha...

sukiminna said...

macam tangan orang je kat pintu tu