Saturday, December 19, 2009

Bila Penerbit Malaysia Buat Filem Hollywood

Selepas satu demi satu filem KRU capai kejayaan..
Aku salute la pada trio terhebat ni..
beberapa hari lepas aku sudah selesai skrip aku..

Insyaalah, serah je pada tuhan.. aku tak nak fikir dah tentang tu.. dah dihantar.. produksi mana, biarla rahsia.. xnak riak. nanti tak jadi, orang kata aku reka cite je....

sedang aku berwebwalking cari info terjumpe trailer ni..


kenapa spesel sangat filem ni?..
ha.. kalau korang nak tau.. KRU juga menjadi penerbit bagi filem ni..
nak tau best ke tak.. korang tengok sndri...

papepon, best ke tak, major hit ke tak, x kisah. janji orang malaysia berjaya keluar dan buat something for Hollywood.

No comments: