Thursday, November 19, 2009

Korang Hadapilah Dengan Senyuman

Aku akan pulang ke kampung aku di PERLIS.. malam ni.. train 9.30 di koach r3 yer..sesape nak mintak autograph atau nk ambek gambar sila ke sana yer... intro ala perasan macho..dan fofular.. haha..

semua orang dah mula balik kampung. Aku akan pulang malam ni. 24 jam sebelum aku pulang, inilah yg aku buat..

1) tengok movie

2) tengok movie

3) tgok konsert tango

4) settle tempahan

5) dtg lib sbb nk update blog even internet KHAR tengah laju giler...

mesti ada yang ternanti nanti tentang pos konsert tanggo.. malangnya, sewaktu aku datang nk update ni, aku lupa bawak kamera. So, gambarnye x dptla nk diupload.. nnt yer...

papepon, entry ni hanyalah bertujuan untuk mengucapkan kata2 penghargaan dan terima kasih terhadap para pembaca, juga teman2 seperjuangan di UPSI terutama my TESLmate. Tak kira sem berapa pon, thanks sbb terima aku.. 3 sem di sini.. ada lagi masa untuk aku maju ke hadapan..

okeyh..

sepuluh jari aku susun untuk aku taipkan pos ni dengan cepat dan pantas... balik 2 elok2... jaga diri dan jumpe lagi next sem...

maaf if ada salah kata mahupun tari pena yang kadangkala kasar mengurai kata kata. kata2 kadangkala lahir dari hati. Hati aku kadangkala kasar seprti tar jalan dan kadangkala lembut seprti span.

Ni aku tujukan lagu ni khas buat semua..

papepon, hadapilah dengan senyuman sbb senyuman itulah.. pengubat segala duka.. (aaargh.. terlalu sedih di situ).. tidak.. tidak.. (cooolll!!!)

k.. bye..


3 comments:

Rara said...

spuluh jari lor..bkn spuluh jafi..hehe :D

CikGu_MaN said...

owh... tq.. terlalu pantas.. hahaha

Adha said...

Laaa... ko xbawak kamera ke? baru nak layan tango td.. hu3.