Sunday, November 15, 2009

Exam Tu Seronok .. Kan? (Part 3)








Aku boring... boring dan boring.. dengan internet yang macam sengal dan sungguh mendukicatakan, menjadikan blog ini sentiasa bersawang dan susah nk disapu..

lalang tumbuh merata
singga masuk berkata
kenapa x buka cerita
beta mahu membuta

maka, aku pon.. hmm.. merenung jauh meminta hopefully dapat gak mengupdate.. luckily, nasibla internet malam ni ok.. x tau la nk sembang ttg pe.. my life is empty...

sungguh kosong mengarang dunia
amat bohong kalau tiada ria

kan?

i thought about everything.. everything that i can imagine.. everything.. hmm.. x nak imagine markah exam.. tapi.. sesungguhnya.. menanti markah itu ibarat menanti hari dikhatan masa kecik2 kan.. sungguh menyakitkan kadangkala.. sbb nak x nak.. kita kena lalu...

Ok.. kepada ssiapa yg dah meluat.. udah.. ada satu g paper nk kena lalu.. 18hb ni.. sume paper major dan minor sudah habis lalu.. it's like passing a hell inside a heaven.. cold meets hot.. campur, bahagi tolak..

xnk cite ttg major dan minor 2.. sesungguhnya.. diam itu lebih bermakna ....
hah.. nk kona jap...

hmm.. okeyh...

papepon.. saje nk tunjuk ttg bangunan baru yg sedang dibina di UPSI ni.. abaikan jika anda xnk ambik tau yer

kembali.. hahaha.. ok.. mood nk kona jugak.. jangan risau.. bukan aku sedih ke pape.. saje nk feel jer.. biasela.. feel Azam meresap... malah Anna pon termasuk2 jugak dlm dunia imaginary aku...

kona.. kona .. kona..

k..

hah.. jom masuk ke dalam suasana exam... ni exam kat SITC... exam BIR2183 LITERARY CRITICISM..

tapi.. sebelum 2.. ada exam BIL1063 ENGLISH PHONETIC AND PHONOLOGY..

(ape yg aku nk cite ni sebenarnyer?)

xdepe pon.. ahaha.. there is no point k..

saja melepaskan tensein boring di rumah kesayangan aku ni.. orang lepas tensen macam2 cara kan. satu cara adalah mengambil gambar.. ada yg suka tgk kamera bila ambik gambar.. ada yg suka ambik curi.. dan aku, tergolong dalam golongan pencuri photo.. kenapa?

ini sbbnyer..

haha.. comey tol gambo ni.. pos yg susah nk dicapture..

pape pon..

gud luck 4 semua member seUPSI.. terutama sem 3.. gud luck untuk exam 3P nanti..




1 comment:

rAtu saLju™ said...

exam mmg best,tapi yg lagi best adelah org yg bagi exam..heheh