Wednesday, November 11, 2009

Exam tu Seronok .. Kan? (Part 2)

Dah selsai satu lagi paper.. paper yg agak berat jugak.. selepas mengalami satu aktiviti pertapaan yang agak berat selama seminggu, penantian untuk paper BIL1023 SECOND LANGUAGE ACQUISITION pon berakhir...

final touch.. konon.. then, siap leyh blogwalking lagi.. internet cam hampeh... otak dah mampat dan tepu... namun, masih lagi berkata.. nak info nak info.. aku cakap.. sudah.. otak cakap nak jgk nak jugak...

pas2, mau x bangang jadinyer.. siap kol 2 .. konon sampai terus leyh muntahkan sumenyer la kat atas kertas.. padahal lain pulak jadinyer..

berlari berkejaran..
aku terlewat.. but nasib... exam lom lagi mula.. ngeee..

marathon siot.. sampai mak cik2 cleaner yg sedang berehat di kaki lima memberi sokongan... siap felo KHAR lagi memerhati..

papepon.. macam biasa.. lepas exam, xde perbincangan. aku terus blah balik... sedikit masalah otak di situ.. sbb aku terlalu banyak muntahkan idea selama 2 jam.. aku ppon dah tak tau nk cakap dan berboak2..


balik makan2 dan terus tido... menunggu malamnya... untuk study paper esok.. satu hari yg memenatkan lagi.. hmmm...

No comments: