Friday, October 2, 2009

Pameran BUDAYA & ekspo BUKU


Jumaat.. hari yang paginye sungguh cerah.. panas sepanas2nya.. namun, petangnya diselubungi awan yang meneduhkan bumi Malim.. aku g relax2 di library after pagi rini penuh dgn aksi Eksplorace ala2 mini2 cm2.. semata2 kerana seorang lecturer.. ptg ni jgk.. member2 wacana (grup brape x hingt).. xpe.. mungkin chip akan urai ngn lebih lengkap.. berkesempatan jugak jadi pemerhati dan pelawat utk projek diorang... dan smpt jugak aku snap and spoil .. huhu.. ok.. ini gambar2 yang aku ambik. layan..


info2 berkenaan negeri2 utara... tuh, yang kuning biru 2... hah.. negeri aku 2.. lalala...


apekah... ini kuasa gambar.. jangan ingt sal n noy kena marah ngn sharon lak.. xde pape pon.. namun, gambar begini la yang selalu memberi pelbagai makna... jangan spekulasikan k..

hmm...

sesi pose2 ayu.. aku snap orang yang tgh di snap.. hehe

ahaha.. jangan marah.. (speaker aku pulang balik).. nanti yeeer.. hehhe
ok.. aku pon tumpang peace

suasana di tapak pameran

Zack n Fifie... yang "bahut khoobsurat'...


ish.. x sangka lak.. rajin tul

hahaha.. rilek.. jangan marah.. xde pape pon..

.....

warna kuning biru lagi.. yeah..

buku2 yang dijual di tapak pameran


Itu gambar2 sekitar majlis diorang berlangsung.. jika diizinkan.. aku akan bawakan satu lagi aktiviti grup wacana.. yang akan dijalankan di dewan serbaguna perpustakaan.. insyallah.. tunggu yer.. sebelum pulang.. smpat aku tolong snap gambar diorang beramai2.. dan .. memang tiga orang ni photoholic tol..

dan..... pulanglah aku ke library.. mengupdate blog ini.. dan sedarlah.. membaca ini memng best.. kalau membaca.. memang boleh menambahkan ilmu.. adik2 kat luar sana, contohilah kak Sal dan kak Hanim ini... soh mak ayah adik2 beli buku byk2.. baru leh jadi cam kakak2 ni.. hehee (derail la plak.. ades)

Ok.. pape pon... gud effort guyz... sayangnyer aku bukan grup korang... hehehe.. maka.. habis daaa... bye..

3 comments:

bubu253 said...

oyeiii pic ak der..
hehehe
man.,.
thanx sbb dtg td...
(",)

Cleopatra Kisau said...

waa..macam best ja expo tu...korang yg anjur ke?

Rich said...

man, boleh aku hempaskan speaker engko? hehe...oi tu gamba aku molot muncung xclusip tau!