Thursday, October 29, 2009

Pisau Cukur


Meh cini meh.. selepas aku promo filem LEMBING AWANG PULANG KE DAYANG...yg pada aku, selepas membuat blog walking, dapat disimpulkan bahawa cite 2 kurang sikit la ... huhu xper. papepon, tunggu nnt aku akan buat review filem 2..

papeon, 5 novermber nanti.. dari pengarah GOL DAN GINCU.. sebuah filem baru BERNARD CHAULY... akan muncul..
Aku... yang bertindak sebagai pempromote tidak rasminya, ingin mengajaklah para hadirin skelian.. untuk tgk previewnyer...

Apa yang akan terjadi bila mangsa dan pemburu sama-sama terperangkap di atas kapal percutian mewah? Dua orang gadis pisau cukur, Bella dan Intan, bertembung dengan tiga orang Datuk, tiga orang isteri Datuk, dua orang anak Datuk, seorang detektif dan seorang peminat setia Bella. Siapakah yang memburu dan siapa pula diburu? Dalam pelayaran yang penuh kejutan dan kelucuan, apa pun boleh terjadi! Temui "PISAU CUKUR" di pawagam 2009. - www.pisaucukur.com.my
dan sambil2 tu. layanlah.. lagu E.R.T oleh Farah Asyikin.. lagu tema filem ni..

7 comments:

cik eykameow :) said...

HAHA pape pown nk tgk filem ni sgt2! sbb ade fazura i. huhuhu

.ib. said...

hehe... i pun... suke sgt kat fazura... perempuan melayu yg sgt chantuk... gedik2 tp cantik... ;) mst best cite ni...

cybernetic88 said...

aha. yup ske tngok cte gedik. haha. sngt best woo =P

Kaito said...

best ke citer ni...mcam gedik semacam je

ain fathihah said...

kamu ada movie ni?

nak nak

CikGu_MaN said...

xde g la ain.. lom kuar g.... :-) BELI YG ORIGINAL .. ngeee

CikGu_MaN said...
This comment has been removed by the author.