Sunday, October 25, 2009

Malam Ni Aku Kenal Dua Orang Akak Hindustan

Malam ni.. sungguh pening tul. Ini kira entry tengah malam sbb aku telah mengalami sakit yg dikenali sbg
TBT..
tbt menyerang orang yg ingin study dan mempunyai metabolisma rendah seperti aku.. dan juga sesiapa saja yg berada dekat dengan exam..
jgn risau.. penyakit ini akn sembuh.. tiada ubat..
sbb penyakit ni hanyalah
penyakit
Tak Boleh Tido

beberapa jam tadi.. sebelum aku nemulis pos ni.. aku sdg YM ngn sorang akak yg baru aku kenal..
rasanya akak ni dah kenal aku lama dah ni.. tapi..
aku jer yg baru kenal akak ni.. my senior.. sem 5 TESL UPSI

tau x apa yg aku dapat tau?
korang tau x?
tau ke x?
HOOOOOOIT.. TAU KEEEEE X?!!

ok.. kalau saper masih blur blur cipan 2.. meh click sini dulu.. (click)

tau x.. video ni dah didownload oleh berjuta orang di seluruh pelusuk dunia.. fuh, cayalah.. aku fofular.. yeah.. pade sape yg upload 2, mekacih yeer.. lalala.. betul x?

HUH.. MEMANG BETUL2 KORANG KENA TIPU!

sbbnyer... video ni aku dgr dah sampai ke other sem je. dgr kata, diorang enjoy sgt.. ini komen diorang..

"*****"-ANONYMOUS

"TWO THUMBS UP!!"-New York Daily

"POWERFUL AND ENERGETIC PERFORMANCE!"
- India Times

"We enjoyed watching the clip"-SEM 5 TESL UPSI

.. ahaha.. habisla aku terkenal di sem 5 ngn sem lain .. uhuhuhu.. malunyer.... tapi, xper.. motivasi 2.. bila lagi nk ada kenangan cmni..

papepon, mekacih la kepada yg menonton video ni.. filem baru sy akan keluar lagi beberapa tahun, insyaalah.. Dia Mirza akan bergandingan dengan Rosyam Noor.. tunggu..


MALAM NI JUGER AKU KENAL DUA ORANG LAGI AKAK HINDUSTAN
hah... dunia dah luas daaaah.. LUV BLOGGING VERY MUCH.. MUAH..
kpd kak liyana n kak suzana .. rerajin follow blog ni (click)

bye..

10 comments:

chipsmore said...

x kenal pon minah tu...haha

CikGu_MaN said...

orang yg minat bolly jer kenal.. namanya Diya Mirza

Pemadam Baru said...

sape la yang menupload tu ye..
tukang upload mule rase nak delete jerk video tu bile si tuan badan cam tak suke kan..
yela..dah org tak suke..buat ape nak simpan lame2..lalalal

CikGu_MaN said...

yela2... mekacih yer kpd sape yg upload 2...

Budak_Anti_Skema'93 said...

erk..n komen..heee..

>>peace no war!<<

LiNda said...

eh eh..tetiba jek saya terrr'perasaan' saya pun nak jadi awek hindustani ... muahahaha

Baca blog awak, teringat time saya bergelar student dulu .

So.. gud luck and moga yg baik dan terbaik menjadi milik awak .

MrS. F!zA said...
This comment has been removed by the author.
CikGu_MaN said...

ahaha.. kak linda...
mekacih....

n@m@n said...

silap komen tadi guna Mrs Fiza...


bole si surat, ako nemaste kuri kari syarmahe...(hahahahaha..hancus)

dulu zmn sekolah selalu hfl lagu hindi ni..

CikGu_MaN said...

hahaha.. cikgu...
ades..
mesti ngn akak fiza slalu nyanyi lagu ni nih... kan3?