Sunday, October 11, 2009

Lecturer Aku Yang Popular


Hari ini, agak busy jugak.. walaupun kebusian itu sebenarnya hanya direka-reka oleh diri sendiri.. manakan tidak pisang berbuah dua, kalau ada kuasa si Dia.. ok.. lupekan.. hanya berkata-kata jingga dan tidak ada apa apa makna.. (ok.. lupekan).. hari ni, aku ada pic exclusive lagi masuk buat semua... sebelum aku memulakan persembahan tahap naga dewa dan raja ini, molek kalau aku cite kenapa aku merapu sehebat ini..

Sedang aku melepak melihat cerita hindi, aku diYM oleh beberapa ramai orang rakan aku.. tetibe, seorang member aku.. Din.. buzz aku.. katanya ada barang BAIK PUNYA dari lappy dia.. dimintaknya aku turun ke bilik dia.. semalam sudah dia ceritakan padaku tentang barang ni.. namun, aku biarkan saja walaupun barang ini sungguh ;meng'excited'kan diri aku...

Ape yang ditunjuk leh Din ni.. adalah hanya video.. apa kelas video.. aku pon leyh download beb.. tapi, video ini sungguh spesel.. ada satu part yang best... susuri gambar di bawah...

SATU...
Apa yang speselnyer tentang gambar di atas.. gambar di atas ni diambil dari satu rancangan dokumentari.. HUMAN WEAPON tajuknyer. Dalam episod ni, mamat English ni nak belajar Silat. Scene ni adalah scene yang diorang nak merasa mandi minyak panas.. apa yang speselnye... perhantikan lelaki berlilit kuning di kepala dan tidak berbaju itu...

DUA

Ok.. lelaki ini letak tangan di atas minyak panas... tergamam yer... yang tak tergamam.. gamamkan diri itu.. apa yang spesel tentang ini??? siapakah lelaki kebal ini?

TIGA

Kemudiannya.. dia sapu seluruh badannya dengan minyak yang ada di tangannya. Perlu diingatkan di sini.. yang minyak itu panas yer kekawan.. ini bukan minyak kelapa atau minyak gamat ataupun minyak rambut... tapi... cuba anda lihat dengan lebih dekat yer...

EMPAT

Hah... tu dia... dah dizoomkan... anda kenal siapa ini... ok2.. sudah2...

LIMA

tu dia.. memang menggelegak tu... hish3...

ENAM
Pastu.. tibela giliran omputeh ni nak merasa.. ok2.. pape pon salute la kepada orang omputeh ni.. beranikan diri nak try budaya melayu ni..




Sambil diperhatikan oleh lelaki tidak berbaju tadi.. siapakah lelaki itu.. jawapannya.. adalah ...dia sorang dari lect aku yang mengajar Second Language Acquisition... ok.. En. Azman namanya.. sorang yang tak bleh hentam penumbuk suka2 jer.. ok.. tu je kisah untuk hari ni.. kredit 2 geng Ipsah yang mendownload.. aku x ingat nama ape... ok.. bye


3 comments:

Cleopatra Kisau said...

wow!!! i love mr.Azman!! hehehe

kak yana said...

nak video tuuuu...tlg fwrd kat emel akak. plizzzz

CikGu_MaN said...

kak... video AVI.. x larat nk meng'upload'nyer.. dah lebeyh kurang 300MB tuh.. hhuhuhu