Thursday, October 15, 2009

Ab Bas... Tak Kira.. Ab Ab Laut Chalen Jugak...


Ok.. hari ini.. aku telah me'expose'kan diri aku dengan mengatakan... CHARLES aku memang xde soul.. but, then... my soul of love... ahahaha... sungguh tajam.. (aha?).. ok2.. ape yg aku cite ni bukanlah satu perkara yang biasa untuk aku ceritakan. Aku slalu liputi segala macam jenis cerita manusia manusia lain di sekeliling aku, kawan rakan aku.. kisah lect aku.. UPSI kesayangan aku.. dan sebagainya.. hari ni.. rasanyerla.. aku exposekan satu pos yg memang benar2 mengatakan .. ya.. i'm addicted to hindi...

Alkisah bermula... satu pagi yg dingin.. aku keluar ke kelas paling 'kejam' dalam sem ini... namun, hari ni, ape ygg ada pada kelas itu hanyalah persmbahan drama yg ala kadar.. tapi, memang best. Sesungguhnya usaha aku itu tidak berjaya memancing soul yg ada dlm diri dr.. namun, aku tak kisah.. it just a small think.. yang penting.. aku kena cari story baru.. mungkin aku terpaksa buat epik.. sbb Dr want my script dalam full english or campur.... but, my RON BUKAN MORON (tajuk tak rasmi), sudah aku tunjuk kepada beberapa orang. Dan ada 3 tempat untuk aku realizekan drama ini.. Kalau TESL club tertutup uutk skrip ini, Kicimayung dan grup baru untuk compettition next sem menjadi target.. dan kalau x bleyh jugak... through Persatuan Drama HEP la.. pape pon, aku x mengharap sangat..

Ok, back to the story.. hari ni aku tergila2 sikit.. tetibe je aku disuruh meng'tari-mari'kan lagu hindi. Hoit, memule 2 malu siot.. tapi, bila dah in character.. hoh.. inilah hasilnya...

ni gadis idaman (in character yer....)... yg sedang menanti di hujung bukit.. sambil memegang kipas yang amat ayu lagi hijau...
tibe.. dtgla mamat ni.. ab ab laut chalen.. ades.. si gadis ni malu2.. acha.... matlab.. kyun..?? ades..
ni ha penonton yg terseptona (bukan terpesona).... (seperti tonton naratif)... padahal xde naratif pon.. ha???
bila asalnyer malu2.. pastu ape lagi.. in character la... ahahaha.. (hati berguling2 siot).. TU 2 dah jadi hijau seperti hijaunya gunung di kashmir..
si lelaki ini tepesona.. sambil menunjukkan jam tangan RM10 yang telah dibeli di pasamalam.. ahaha.. tapi, si lelaki ni heran. kenapa dari awal sampai habis.. sari 2 tak juga terlipat... eheheheks..

ok.. done..

itu je... layan lagu Ab Ab Laut Chalen di sini

P/S: LELAKI ITU BUKAN BLOGGER BLOG INI YER...

3 comments:

Rich said...

man, tetiba jer terserlah penarian mu haha! penarian katanya!

ain fathihah said...

haha. ain boleh terbayang2 mcm mna agaknya lagak kak zack.

CikGu_MaN said...

ahaha... ades...