Friday, September 25, 2009

ENTRI INI KHAS buat FORM 6 SMKTS 06/07




Hari ni.. sedang aku syok2 menonton tv.. sbb malas nk wat asignmnt, tetibe je ada dua orang gadis cun2 yang datang menjenguk.. si Nadia (skarang jdi USM dan si Ika.. yang bakal jadik guru sejarah) ades.. sapekah dia?? mungkin korang tidak mengenali.. beklah.. aku mulakan.. kecian dioarng ni.. rupenyer aku tlah terbuli diorang dgn mmbuatkan diorang tertunggu2 aku di hadapan rumah aku.. diorang masuk pulak, aku terbuli diorang sekali lagi.. lupe letak kuih raya.. ahahaha.. sori.. dah nasib.. diorang ajak aku kuar jalan2 g umah member2.. dah hampir kul 11.. dan nk jumaat lagi.. xpe.. aku pon ikut...

Makanya sampai di rumah rakan aku yang dimaksudkan... namnya Borhan.. maka aku snap some pic.. dan .. layan...




dan selamat menjadi pengantin baru jugak ler kepada kak Khalida dan Cikgu tut tut tut (sori.. luper name).. yang bakal mendirikan istanapada 19 Disember nih.. awal jugak aku wish ni.. moga berkekalan la ekh... sama padan sama cantik...

sblm 2.. aku dah spoilkan beberapa gambar...




ni pantoooon untoook bakal pengantin baru ni...

bunga dipetik di halaman taman
mekar seputik di dalam tangan
sama cantik sama padan
moga setiap detik harap berkekalan

jangn tersipu malu k... hahaha...

sterusnye.. aku pon bertandang lak ke rumah Amylea.. pas2 makan2 dan ... ni wajahnya yang diambil secara paksa...

aku pon..terpaksa balik coz azan dah pon berkumandang....

maka aku pon pulang... solat jumaat kat masjid Paya... rakanku.. Nadia dan Ika.. meneruskan misi2 menerjah rumah orang sementara aku bersolat jumaat...

entry ni aku tujukan khas buat Ika, Nadia, Borhan, Amylea dan jugak geng form 6 SMKTS yang mengenali... entry ini juga khas utk kak Khalida...

juga.. atas permintaan sahabatku.. aku siarkan beberapa pic handsome aur macho yang telah diberi.. perlu diingt.. aku tidak dibayar utk menyiarkan gambar ini... (click to enlarge)




P/S: kepada Hajar... xdapat g jugak ler umah dia.. huhu.. merajuk lak budak ni.. xper.. pandai2 la aku pujuk... Nadia...!! ko jangan wat spekulasi k... xde pape pon aku ngn dia.. lalalalala

No comments: