Tuesday, August 18, 2009

WAHEEDA & AKHIL: LANTAK DIORANG LA...


17hb, pas aku makan malam, aku dgr khabar dr sorang kawan aku ni, yg katakan Waheeda dah kahwin ngn si Akhil Hayy.. hmm. Aku sebenarnye respon kepada pos yg ditulis oleh rakan blog aku, si Timah…

Aku memang minat giler ngn Waheeda ni.. sejak Wassini meletup, (rujuk sini)memang aku mengikuti segala perkembangan dia.. masa 2, memang zaman bodo2 g.. zaman hingusan.. x tau menilai .. huhu..

Skarang aku pon dah bso.. xde maknenyer minat2 sampai fanatic.. sampai kumpul poster n tulis surat…. Zaman utk melihat kebenaran…

Respon aku sbg peminat waheeda… xde apa2 aku nk katakan.. sbb aku hanyalah pemerhati.. bukan sibling dia.. jadi, pape pony g dia lakukan, itu hak dia..

Tindakan Akhil Hayy memang hmm… sikit kureng sikit. Pelbagai spekulasi cinta antara Waheeda & Akhil memang ditepis mati-matian.. then, aaargh.. kahwin2 pulak just atas sbb nk buktikan yg diorang lom g kahwin.. Apekah ini?? Ades.. kalau kahwin 2, cinta la maknanya.. huhuhu…

Papepon, hmm.. wish them happy life…. Cume, biar ini jadi iktibar buat sume yg ada mata… bahawa cinta itu kadangkala sngtla buta sampai habis merosakkan rumah tangga orang sblm rumahtangga baru dibina…

Wallahualam….

3 comments:

bubu253 said...

hmm cnte e2 mmg bute smp sgp musnahkn rumah tga org laen...
sllnyer wartwn ak wat cte bdasrkn bukti...
btol laa spekulasi wartwn slme nie...
cme dorg nie tkot nk ngaku jerk..
hmm

Pemadam Baru said...

wat ever it is, rampas laki org, kawe walopun bile dia dah duda tetap perlakuan yg hodoh bg aku..fullstop..

CikGu_MaN said...

ok2...
sabo chip...
huhu

aku no komen k