Sunday, August 9, 2009

TESL NITE: PART 3

AMARAN: The following story xde kaitan dengan apa2 kontrak rakaman, Donald Trump dan pelajar UPSI.. kisah ini juga tidak ada kaitan dengan benci-membenci.. mahupun adegan gaduh2.. ianya hanya satu rekaan imaginasi.. dan otak yg tengah boring..

Malam TESLnite.. seperti biasa.. sudah dijelaskan dalam blog chip/fatimah/azlina sudah berlangsung dengan grandnyer.. apa yang bakal menyusul.. mungkin ada yg tidak sedar.. tentang gelagat mereka dirakam oleh sorang mamat separa botak.. dan untuk apa gambar2 ini dirakam..

get readyyyy...


set...


go...

candid timeeee... yeeeahaaaa...

sewaktu sampai di lobi, aku snap sana, snap cini.. until tetibe.. chip.. sorang yg amat comey pada malam 2, buat muka ni...

namun, timah mula gembira bila dia ternampak pasu bunga milik hotel.. yg sangatlaaa besar..

semasa di dalam lif.. sempat aku tinggikan kamera aku.. ambil gambar photoholic2.. namun, ada jugak yg x kisah...

nampaknyerr.. si wak.. wat tenungan psiko terhadap kamera aku.. nasib x pecah lensa.. ahahaks.

makanya, after we arrived on 9th floor... sume dah mula start tukar pakaian.. si din berbincang dgn tony.. yeah... skali g aku berjaya dapat tangkap real-man face of tony...

masa makan2.. tiga orang ni nk g ambik makanan.. aku nk candid.. namun, aku bejaya kandid si ely jer... ahahaks.. xde KFC k.. saja joke.. ahahaks

akhirnya, bejaya jugak aku candid si farah n yanti...

aku tgk si wak ni makan memang lupa dunia.. asyik mengorek isi desert 2.. huhu.. so, aku candidkan la... ahahaks.. jgn marah ... haha

ni kalau timah tgk ni, sah 'bercerai' la diorang.. ahahaks

ni pulak, kalau ken tau, sah dia balik kat timah mintak maaf ni.. kan2 timah??

lalu, kami pulang... balik sekitar jam 11mlm. Apa yg korang xtau, some of tesl sem 3 turun guna stairs .. bayangkan 9 tingkat..

hmm... then, memula.. semua turun g pose2 smart/cute kat level 8.. ni gaya orang balik dari majlis VVIP..

namun, si Din dah mula terkebil2.. pening dan konfius


pas2, aku mintak diorang rilek.. wat power rangers punye pose jap.. yg akhirnya.. dah jadi ala2 peserta rancangan "THE APRENTICE"... edisi UPSI

Sekian saja kandid untuk kali ni..

.....

..

.



7 comments:

fifie said...

wahhh..terhibur bace post ko ni
ak ske yg last skali 2,edisi apprentice upsi hahahhaha...

~fara busyuk~ said...

ak pon ske yg last 2..
hehehhe~
thanks man..
akn ku bookmark kan page yg nie..
hehhehe~

CikGu_MaN said...

mekacih... farah n fifie... terharu aku.. hehe

Pemadam Baru said...

yang penting, name aku paling byak ditulis..

Rich said...

harus fatimah a-yuuu yang banyak...tu si Tony jadi lagi real man cool...man silap2 esok kau kena hanjeng ngan dia haha!

bubu253 said...

entry y sgt bes...
so fun ble bce,,,
heheh
man ak nk gmb ak y ko ckp tue..
huhuhu

:: ANAH :: said...

he3..
siap edit2 ngn dialog gmbr tu..
kreatif2=p
pe pn,nmpk meriah la majlis korg=p