Sunday, August 9, 2009

TESL NITE: PART 1






Baru pulang dari TESL nite.. di Regency Hotel, Kuala Lumpur tanggal 8 Ogos jam 8 mlm.. fuh, a nite with soul… hmm..

Perjalanan dari kampus seawal jam 5 ptg... sume dah get ready..


Masalah kesesakan di Jalan Chow Kit mnyebabkn sume peserta terpaksa berjalan kaki ke hotel. Ni antara ragam2 bebudak squad 22 yang aku sempat snap.. hehe



Maka.. TESL nite bermula jam 8 mlm (x la tepat2).. ada sikit ucapan.. then makan2..


Masakan daging tidak empuk. Daging memang liat dan susah nak dihadam. Yang ni memang aku x brape puas ati.. tapi.. nk wat cmne.. dah dimasak cm2.. huhu… makanya makanan ok.. cume serving x brape ok. Bayangkan dihidangkan hanya ngn air kosong…then, dihiburkan ngn persembahan sume TESLIAN...



Persembahan sem 3, Sway.. ya... havov jugak sblm ke'havoc'an 2 dipecahkan ngn Jai Ho dari semester 7...


ini bukti kehavockan.. hehe.. semua nampak gembira menghayati irama tanggo.. gud job 2 oli's dancers..


pas2... itu baru separuh.. ada lagi yg lebih hangat.. mungkin TESLIAN lain akan join havockan blog dgn penangan TESL nite ni... sekian dulu.. ngantuk...

11 comments:

bubu253 said...

ljunyer update blog...
hehehe
ap2 pon mmg bes laa dinner nie...
though the food not so gud but da performance gempak..
havoc..
hehehe
it was a great moment...

CikGu_MaN said...

huhu.. sume ni disebabkan ke'havoc'an aku sndri..

ya... even da food not 2 gud.. performance memang havoc.. loved jai ho so much... memang mcm tgk UPSI's PCD... hehe

juz kawaii said...

tau xpe!!!
suke gler aku tgk diorg!!
smar abiss!!
sexy woo movement..
tergode akuu~
hhaahaha!
jai ho!

ninim said...

hahaha....takperlah la minum air kosong..sebabnya ialah dah makan makanan lain yang menambahkan lomak2 yang ada...air kosong tu dapat la kurangkan lomak tuh

:: ANAH :: said...

hu3..mne gmbr ellie,farah ngn kekawan?hu3..
nk tgk bju dorg..

Awie Redzuan said...

hai adik²ku,

*thanks sbb dtg tesl nite & support malam kita. klu bukan kita dak tesl yg support tesl nite, sapa lagikan. takkan pak guard upsi. hehehe. kita semua hope evthg will flow smoothly, but problems ada for the betterment of the future. so korang, see & learn orait. hehehe. u guys musti continue the tradition tau. ingat tu. wasiat ni. glad u guys enjoyed the night. ingat siapa? ABG DUAN :p

*makan tak kenyang malam tu sbb tugas

*have no idea the Regency kat Chow Kit (macam hape!) 4 stars bleh blackout... mau² asthma menyerang daku

*daging keras tak rasa, tak sempat, makan deserts je. huhuhu

*air kosong je? eh biar betul dik. drinks semua kat luar dik, dekat ngan pintu. ada sirap, tea, coffee. dinner kat meja mmg serve air kosong la dik. kat mana²pun. nak air selain sky juice nu kena amek kat luar tu. buffet. nnt abg belanja minum je k. takpela, RM75 dapat nengok artis diimport khas dari emerika. hehehe.

*adik² juniors sume memang ROCKS!!!

the one and only 'Duan the Sinner' a.k.a Abang Duan, sem 7

Awie Redzuan said...

yg no 4 *bukan makan deserts as in padang pasio, tapi desserts ok hehehe

koreksyon

Abg Duan, Peace...

CikGu_MaN said...

owh... sori..

my mistake..

huhuhu

CikGu_MaN said...

ttg air kosong 2 wahai abg duan yg sudi singgah, no one, especially my sem... ya, memang firstly we thought that syrup outside there is for us.. but, huhu.. xkan tgh majlis nk kuar dewan.. in out in out.. hmm...

Awie Redzuan said...

hehehe bnyk masala yg timbul sebenarnya pertaining to our tesl night. nnt abg2 kakak2 akan buat post mortem. pening gak. paling tak puas hati hotel pasar malam tu. abgpun pun tak tau kat hotel regency, in which first i thought Hyatt Regency (sounded grand la kan) huhuhu rupanya hotel pasar malam sungguh tak indah pemandangan itu... huhuhu. tapi yg cover semua problem tu ialah the performances kan? hehehe. eh thanks blogwalking, x sempat update lg, tgh edit gambo2, semua dlm RAW format sbb mmg nak sharp image, nnt akan bubuh caption sikit. sapa nak gitau aah. paling latest leh siap process next week kot.

CikGu_MaN said...

ohoho... xper... silap dimana2... nnt junior2 leyh ambik pengajaran.. no hal.. edit biar gempak2 skit..