Thursday, August 27, 2009

KFC ke SECRET RECIPE

Berkesempatan pulak g bukak pose kat tempat yang dinamakan Secret Recipe.. aku pernah dgr je .. skarang baru rasa... hmm... alkisahnyer begini...

Asalnyer.. aku, din, wan n ken nk g berbuka kat KFC.. saja nak memahalkan diri dlm bukak pose.. namun, sbb KFC terlalu byk cengkerik beratur membeli ayam, kami pon dicadangkan oleh ken utk ke Secret Recipe..

Secret Recipe??

Hmm...

sampai sana, dah kul 7.20... order pon x lagi.. tetibe, dtglah air sirup dan kurma... so.. itulah makanan bukak pose kami utk waktu 2...

bila tgk list... bangkai tul... mahal 2.. makan sehari punye harga 2... aargh.. tapi xpe.. nk mencube.. ape la yang ada pada SECRET RECIPE nih...


bila dah order.... tunggu punye lama... semua orang dah wat muke pelik2... ni antara perangainyer..



last2 sampai la order si wan... nasi ayam lada itam... smpat snap ala2 promo...

ni nasi BBQ.. ken.. aku.. n din...


pas2 time kami... huhu... siap ada adegan berebut fork, knife n spoon

g.. pas2.. makan.. semua diam.. menghayati suasana makan di c2.... aku x dapat snap sbb aku jugak turut menghayati nasi ayam BBQ (ada nama specific.. lupe)... yang harganya hampir RM15.. so, sbb harga yang mahal, kena la feel... sekali satu sem jer nih...

dan bila dah habis makan...

3 comments:

F.Aminurrashidd said...

giler bangkai mahal.. ko pomote pown saper nak pi.. x manawaan.. x menawaan.. hahahahahak~

CikGu_MaN said...

bukan promote...
terpulang kpd individu utk nilai yer...

bubu253 said...

heheh licin jerk pinggn yer..
mst setiap sebutir nasi tue sgt bernilai...
hahaha