Wednesday, July 22, 2009

SUARA SISWA: YEEE.. AKU MASUK TV...





Selasa, mmg hari yg amat pack… dahla isolated ttg wacana, pas2 kelas direct lak 2… hari ni, 21hb Julai, RTM dtg wat siaran langsung dan rakaman.. asalnyer x nak g.. sbb cikgu pon balik dr kelas jam 7.30ptg.

On laptop..

Tetibe jer tgk shoutout si Chip (pemadam baru) dan Fifie ttg diorang nk g SITC tgk siaran langsung Suara Siswa… aku.. dngn belum makan satu nasi pon (hanya makan roti jer pg td) trus gegas beli nasi lemak RM1 kat sebelah rumah, gegas makan n solat dan mandi..

Then

Terus berkejar ke SITC. Dgn bergaya batiknyer..

Yeayyyyy.. aku dapat masuk TV..

Si chip tanya, serius ker aku nk masuk tv… Hahaha.. ade ker patut si Yanti soh aku sntiasa senyum… haha.. excited nih… dgn batiknyer. Lapo pon aku x kisah.. jnji dpt tgk show live..

Dpt tgk produksi handle live show.. mmg impian aku la 2.. huhu..

Dapat masuk live show.. heppy coz tetibe sume family kumpul tgk rancangan yg x pernah ditonton pon sblm ni.. bukan nk tgk Dr Fazley.. tapi nk tgk aku.. huhuhu..


ni gambr Dr Fazley tgh briefing sblm memulakan siaran langsung. Yg duduk di sebelah 2, VC UPSI, Dato' Dr Aminah Ayob..


Penerbit tgh setup stage...

Main kamera 1 dan 2. mamat 2 kaco line aku jer nk ambik gambo..

Cenderahatilah konon.. promosi BESTA..

Para hadirin yg hadir...

8 comments:

Pemadam Baru said...

adess..rase cam artis yol masuk tv...tak kesah heh org nak kate jakun ke tak..yg penting..muka aku masuk TV..waima cume sesaat pun..hahaha

CikGu_MaN said...

hahaha...
betul2...
bangga 2...

bubu253 said...

hahah tol tue...
y pntg mke msok tv...
sume mmbe ak tbe2 tgk laa bcr siswa mlm nie...
pkt msg kte nk mke ak y agk poyo...
hahaha
bajet control laa...
heheh
1st tyme ak jd skema...
hahah
g tgk bnd2 cm2...
huahuahaua
tp mmg bes laa..
ngee~
chief n yanti bjye pngaruhi ak...
bak kte yanti..
~welcm to ske group~
hahahha

CikGu_MaN said...

haha.. dahulunyer GBS..
skrng dah jadi SKEMA GRUP lak..
entah nape muke ko, Ely weyh...
mcm berisi sikit bila masuk tv..
ahahahah..

bubu253 said...

hhhah
ya ker???
mb lmpu terlalu terg wat ak nmpk cm chubby,,,
hahaha

naqiubex said...

Dah lama tak masuk tv...
Paling tak best waktu termasuk rancangan Oh lelaki dengan farah fauzana... jatuh atas pentas pulak...

F.Aminurrashidd said...

Sitc ker tu? cam laen laaa.. hahaha~

CikGu_MaN said...

NAQIUBEX: adeh... ye ker??malunyerr...

FAWEZ: haha... bila dah transform jadi studio.... cm2 la SITC...