Tuesday, July 7, 2009

SELASA YG MANGKUK

Hari selasa, merupakan hari yg menjengkelkan (ceewah.. gune bahasa indah 2) bg aku. Satu hari yg aku rasa, different from other day. Maybe it just a beginning .. come, let me tell you a day in my life… compact and maybe I can just say fully packed.. Even hari ni x la pack sangat..

Pagi td, aku mula idup aku ngn terjaga jam 6.30pg. Entah kenapa, sbb maybe ke’lepak’an yg keterlaluan sampai kul 2 pg wat aku tetido balik. Unconsciously, I slept until 7.50a.m. Maka, terkezut beruk sbb aku lom g Subuhkan diri. Maka, even entahla tuhan terima ke x, solat la jugak Subuh. This day, my class started at 11… so, ape lagi.. merenung la TRANSFORMERS y glom siap download 2..

Hari ni, ada kelas Analysis of Short Stories and Novels … kelmarin, sume berteka teki about who’s gonna teach us that subject. Rumors say that Dr. Hasimah will lecture us… n.. rumors never lie (sometime.. huhu)… Aku dah mule fikir ttg kisah dulu (sape yg tau.. tau la.. haha)… luckily, dia x mention pape ttg 2..

So, kelas pg xde masalah…

Petang lak..

Aku balik dr kelas Dr.. trus buka laptop.. lepak.. ingat la plak yg nk kena g cari bahan kat lib.. maka, tnpa byk alas an, aku g.. sambil niat nak blaja (padahal nak habiskan download TRANSFORMERS je.. hehe).. ptg 2 ada kelas wacana.. aku berteka teki coz aku sorang yg cakap ada kelas pukul 5. Knapekah orang len xde kelas…

Adeh… rupenye aku berseorangan.. lonely planet.. wacana.. cdey.. xper…. Junior comey2 gak (hahahaha.. gelak sakan…)

Wacana nampak jer senang… makanye ibarat English Communication (versi Melayu la.. huhuu).... Minggu ni mmg x teruk.. tp, imagine next week… terpaksa bergegas blari dr klas Dr Cik Ton terus ke TMNU 30 yg berada di ceruk Taman U sana… huhu

3 comments:

Pemadam Baru said...

aku tau, slase yang mangkuk adalah akibat daripade MAN YANG DAPAT JUMPE KITORANG SUME KETIKA BELIAU DI KELAS WACANA

F.Aminurrashidd said...

man, subuh gajah kerr subuh raksasa ker.. janji ko semayang sudeyy.. hahahahahaa... weii soklan teka-teki no duaa mana jawapaaaannn???

CikGu_MaN said...

pemadam: apekah??? tidak ku fahami maksudmu ...

F. Aminurrashid : jwpnnyer nnt... sabooo...