Monday, June 1, 2009

DAH NAK SAMPAI DAH NI...

Hahaha...

sebulan aku berada di hometown...
keje aku...

lepak dan abiskan masa sejam dua di cc...

dan..

kadangkala menjadi driver utk atuk aku...
MySpace
dah berabuk dah blog aku..
sbb xde mende aku nk cite..

tp..

ari ni..
MySpace
aku rasa bahang makin dekat...
aku makin panas...

aku x tau...

mungkinkah...

TRANSFORMERS 2: REVENGE OF THE FALLEN...

akan ditayangkan pada 24Jun...
MySpace
aku akan ... (x kira ada ribut atau taufan)...

mesti berusaha supaya aku menjadi penonton yang menontonnya di pawagaaam...

excitednyer x terkata...

waktu aku g jalan2 di P Penang, sempat aku singgah kat kedai buku POPULAR, nampakler novel TRANSFORMERS 2:REVENGE OF THE FALLEN yang diadaptasi dr screenplay dan kisah TRANSFORMERS 2 yg nk main kat pawagam..

membacanya, udah dapat aku bayangkan apa yg Michael Bay akan sampaikan melalui filem.. x terkata sbb ini first time aku membaca novel yang diadaptasi dr filem yang aku mmg die-hard fan...

xper... nk abiskan baca novel 2 sblm 24jun....

aku mesti abiskan...
MySpace
mesti...
mesti...
dan..

mesti..

2 comments:

naqiubex said...

Mesti selalu tengok wayang ni..

CikGu_MaN said...

xla......

Michael Bay's Transformers big fan