Sunday, May 3, 2009

LIBRARY MCM CEREK

Hari ni... ahad... setengah hari g ke Writing Skills punye test.. cikgu hari ni ditemani Fie n Ynti.. yg berazam utk ber-study sama2... dan dlm pada masa yg sama, Fie mahu men-download drama bersiri korea da yanti mahu menukar blog template nyer yg baru...
Library.. arrgh ..

~library macam cerek~

- yanti

Mmg benar.. panasnyer mcm di-boilkan... ahahahaks.. berpeluh diwatnyer...
Maka, mulala sume jadi haywire...

~aku x ley study kalau panas~
- fie

Xde maknyenyer study.. si fie cibuk mendownload cite koreanye.. dan si yanti sibuk menukar template...

Lalu, selepas perut berbunyi... maka cikgu ke Deli.... bersama diorang... makan2... dan naik kembali ke library sebelum pulang....

Xder pape yg interesting pown..

Tapi... semasa di Deli.. cikgu sempat snap satu pic... ahahahaks...
Ini dia...


pas2..
waktu cikgu naik tingkat cikgu... tingkat 7...

cikgu nampak ni..
perbuatan bermoralkah ini???

kemana pergi BITARA???

10 comments:

anah said...

~he3..aku nmpk k0rg smue(*_*)
~g library upenye..

~igt kan library tutp..hu3

F.Aminurrashidd said...

Man, atas kapasiti 1 rumah kat Khar 8 orang..

and..

ader 12 rumah setiap aras.. maka memang bnyk tu laa smpah nyerr..

dah dua hari Makcik cleaner cuti x angkut sampah.. tanyer Pemdam baru, Mogok kerr diorang.. si Fatimah kan Idols diorang.. ahahaha..

(Temah sendirik yang ckp dier tuh jadi sumber inspirasi Makcik Cleaner) lalalala~

CikGu_MaN said...

ANAH: tutup per... tp, mmg panas wei..

FAWEZ: oh, yeker... tp sampai bersepah di lorong.. hmm

mungkinkah mak cik cleaner sedang bermogok cara saraf???

owh... yeker... fofular timah

Pemadam Baru said...

oit fawez..aku gtau ko je..
bantai ko crite sini eh..
ni memg nak kene cucuk ngan garpu nih...

buat pengetahuan fawez dan man...blok3 ni, aras 6 (umah aku yg menang umah ke3 tercantik dalam kolej khar ni sem lepas), xde pon sepah2 camtu..suci dan murni dan bersih je..korang la xpandai uruskan disposal..main campak je ikut dan..bungkus la baik2..lalalala

im juz being meee ^__^ said...

weyyyy~
skali lagi aku ck sayur tu XFRESH laa~
bukan saje tinggal~
hehehe~


p/s:mmgla byk smph dh penghuni sume produktiv menghasilkan smph yg xterbilang..hehe!

F.Aminurrashidd said...

hahahahaha~ yang x tahannyer aku tengok ader baldi Merah tuu.. Temah.. jangan wat x tahu.. samer je laa.. memaner blok.. huh..

CikGu_MaN said...

PEMADAM: mmg salut lerr.. patut la ko jadi inspirasi mak cik cleaner

IJBM: ahahaks... x kira... aku hanya melaporkan.. tp.. patutkah kita buat duit ngn menjual tong sampah?? hmm.. idea.. mesti untung nih..

FAWEZ: adakah baldi merah itu milik ko?

fifie said...

woiit cite jepun la bkn cite korea

CikGu_MaN said...

ahahakkks..
sowi fie...

lebih kurang daaa

Pemadam Baru said...

fawez tade2..aras aku bersih je..ni korg nye aras dah macam tong samaph dah..lalala



p/s:aku xmo gtau fawez rahsia2 kjaan lagi dah ..contohnye rahsia yg makcik kleaner itu menjadikan aku idola mereka..fawez suke mengrevealkan rahsia aku...