Monday, May 4, 2009

DENDAM YG JATUH

MySpace

Writing skills dah abiss... yep peeee... CALL rabu ni.. jumaat balikk....

Cikgu dah sibuk kembali.. nk mengemas... mybe start esok.. atau pun mlm nih...

Hmm... tgh memikir apa nk cite nih....

Hahah...

Da dapaaat...

MySpace

Cite cikgu yg ter’happy’ sgt2 coz dpt bende yg lom pernah orang tgk...

Mcm ni... smlm cikgu mencari muvi di ahashare.com.. tetibe, cikgu nampak something... WTF?? It’s true?? Aaaargh...!!!! TRANSFORMERS 2 dah leh download... even cikgu mcm caya x percaya.. cikgu downloadkan jugak.. mana la tau kekalau rezeki...

MySpace

Betapa cikgu gembiranya sehinggakan cikgu pergi ke bilik Ken untuk membritahu berita gembira ini.. Ken yg masih samar2 dgn ke-berita-an itu terkejut kerana dia dapat menonton sample muvi yg cikgu tgh download nih..

Cikgu rasa, kekalau cikgu jual msti laku.. even TRANSFORMERS 2 masih incomplete version.. lantakla..

Tetapi.. alangkah malangnya cikgu..

...

...

...

Apabila..

Filem itu memerlukan kata laluan..

Di mana mau cari??

Jumpa Michael Bay??

Aaargh.. dalam web ler.. tp.. kena bayarr..

Cikgu tensen..

MySpace

Namun, cikgu x kisah kerana cikgu dapat tgk satu babak special yg lom ditayangkan di mana2 stesen tv....

Ini adalah babak bumblebee bersama Mekaila dan Sam... dalam garaj bapak Sam dia.. preview 1 minit 22 saat ini adalah semangat cikgu utk g tgk transformer nnt..

persoalan??? kenapekah rumah belakang 2 (dalam scene Mekaila pegang bunga)... ada fireman???

kenapa bumblebee ada dlm garaj bapak Sam??


ahah...

g tgk sndri...

5 comments:

fifie said...

laju nyer ko wat post,tau la dpt jwb writing skills td hehehheh

CikGu_MaN said...

ini post gembira kerana mendpat preview 1 minit 22 saat TRANSFORMERS 2..

xde kena mngena ngn writing skills k...

im juz being meee ^__^ said...

mannnn!!!
bile release eh muvie??
jom ar g tgkkk!!
trasformer meant for cinemaa lorr!!
effect baekk punyee~

CikGu_MaN said...

26hb jun cik yantie..
ahah..

ajak GBS tgk reramai..

siap bawak squad 22 lg..

(cdey loor coz balik perlis xde cinema).. huaaaaa...

im juz being meee ^__^ said...

yezaaa!!
xpe..
nt aku tgk kn eh kat GSC!!
huahahaha! *___*