Saturday, May 2, 2009

ARCA DALAM NOTA

Panasnyer library.. heran tul nape rini x de air cond..


Ah.. pape pon... ada selang sehari g nk ke writing skill punye test.. arrrgh... fenin...


sambil selak2 buku nota cikgu yg telah digunakan dr Sem1... cikgu ternampak la kenangan2 yg dah di-conteng-kan oleh rerakan cikgu...


meh cikgu cite satu persatu..ni adalah hasil karya FIFIE.. harganya di pasaran sebenarnya mencapai RM14,000 tetapi.. disebabkan suatu hari... cik YANTIE melukis di belakangnyer... (yg macam marker biru 2) .. menyebabkan harga market jatuh ke RM 14 sahaja.. jika anda perhatikan.. autograph ini terlalu artistik, skeptic dan bayk g tactic... hanya menggunakan pen... dia menulis...

DEAR BRO... (contengan FIFIE).. disusula LUV dan akhirnya -88-

pelukis ini telah dikontroversikan lantaran kes samannya terhadap H.L.A... dia menuduh bahawa pelukis terkenal H.L.A sengaja merosakkan lukisannyer ini dgn melukis di belakang lukisannyer.... FIFIE, ditemani peguam telah memfailkan saman... namun, dia terpaksa berhenti menyaman H.L.A .. kerana??? hmm... FIFIE juga telah berhenti melukis untuk peringkat internasional.. pihak SIAM, FILIPINA dan INDIA telah kehilangan seorang pelukis yg banyak melukis utk arca ahli politik diorang...

hukhukhukhuk...

ni lak dari Da Photoholic Qelle.. pelukis ni mmg terkenal r di Kuala Kubu, Tanjung Malim dan Slim River.. eventhough dia ni dari Sabah.. x byk orang sabah membeli.. ahahaks.. autograf ni diwat khas percuma tanpa cikgu mintak... hal ini kerana, katanya dia mendapat ilham untuk melukis ini sewaktu boring dalam class WRITING SKILLS.. harga autograf ini masih di tahap ribuan... tapi, cikgu x mau menjual... kenangan nih... (hehhehehe)... qelle menulis...

TESL (R) disusuli MAN pastu ... STUDY HARD!! dan signature dan tarikh 21/01/09..



ni lak hasil dari pelukis Capri terkenal... tidak terkenal di kalangan kumpulan Capri ataupun pelumba2 Cap Prix (betul ker ejaan nih..hhehee).. autograf ni dihasilkan sebab keboringan mendengar kuliah sewaktu KMK 1 di sungai samak... hasilnya jugak begitu artistik... uniknya, cik Yantie a.k.a "H.L.A da Capri" ni cube nk membentuk nama2 manja kami hanya dalam 3 huruf... dan akhirnya.. inilah dia (nasib ler aku dah ada 3huruf.. bebudak yg nama panggilan lebih 3 huruf.. cian.. kena rampingkan) hanya dengan menggunakan marker biru.. seni ini terhasil.... ni pon x la sampai ribuan... sbb pen marker 2 pon dipinjam... ahahahaks.. dia menulis..

MAN, YAN, NIM, AZA, ADA, ANI, KIN ~CENGAL~ @ KMK ` - 2009 @

kontroversi FIFIE vs. H.L.A telah terjawab kerana... H.L.A mengatakan bahawa lukisan FIFIE terlalu abstrak dan sukar dilihat menggunakan mata sendiri.. oleh itu, H.L.A menafikan bahawa dia sengaja melukis lukisannya di belakang lukisan FIFIE dgn sengaja... H.L.A yg telah menang tanpa dibicara (ada keer??) telah berjaya menggantikan FIFIE dalam usaha membuat arca ahli politik di SIAM, FILIPINA dan INDIA...

SEKIAN..

oops... sebenarnye... cikgu sedang mencari autograf seorang personaliti popular... tp, mmg x kesampaian lagi... nama AJ da pemadam... yg udah sinonim dgn dnia blogging tanah air ... telah menjadi idaman cikgu... untuk diambil autografnyer... malangnyer.... disebabkan kesibukan Aj yg banyak sesi fotograf sbb nk jadi karakter Timah da Miss World, so, cikgu x sempat ambik... sowi.. kalau AJ berkesudian menconteng... maka akan terpahat leeer dalam ARCA DALAM NOTA 2: akan datang...

heheheheks

16 comments:

Pemadam Baru said...

uhuk2..nape aku xde???

im juz being meee ^__^ said...

apekahh???
hehehe~
perlu ker tayang man...
malu haku...
kalo tau ag berseni aku conteng
hehe! *__*

CikGu_MaN said...

kenangan ni Ynti... kalau buku ni ilang... hah..

leh ler merenung dalm blog ni...

(tul x???)

PEMADAM: dah terjawab.. puas ati????

Pemadam Baru said...

hahaha..xde2..tak kire..ko edit..lalala

CikGu_MaN said...

eeeeiii..
aku dh kuarkan statement berani mati 2...
ko nampak x????

"ama AJ da pemadam... yg udah sinonim dgn dnia blogging tanah air ... telah menjadi idaman cikgu... untuk diambil autografnyer..."

berani mati nih... perkataan "idaman' 2 bahaya 2...

paparazi banyak nih... hehehe

Pemadam Baru said...

jgn man..cukup2 la peminat2 yg ade..ahaks...

CikGu_MaN said...

ahahahaks...

dah kuar kan pon...

kita tunggu apa kata peminat..

heheeheks

Pemadam Baru said...

cis..ko memg..
hahaha...aku dah macam artis lak ni ha...lalala

CikGu_MaN said...

ni publisiti nih...

xkan ko xnak...

ko popular... aku pon tumpang popular hahahahahaks....

Pemadam Baru said...

lalal..aku xsuke publisiti2 ini...aku suke low profile..ahaks'

CikGu_MaN said...

"lalal..aku xsuke publisiti2 ini...aku suke low profile"

ahahahah...

pape je..

fifie said...

weii cikgu man bile mase ak wat karya 2 ekK..ak pon dh lupe.
anyway rajin ko nak nayang nyer hahahha

CikGu_MaN said...

haha... boring baca WRITING cik FIFIE oi..
hahahaks...

saja jer..
kenangn ko 2...

ko ni.. lupe ker.. ni aku ingtkan la... hahhahaks

Pemadam Baru said...

hoit2...ko ni..aku memg suke low profile la..QOUTE2 lak dia..ish ko ni

CikGu_MaN said...

ala..

cara beradap 2....

(sambil takut kena cucuk garfu)

hehehe

Pemadam Baru said...

ha...sib baik..aku dah siap sedia nak cucuk ko ngan garpu nih..lalala