Sunday, March 15, 2009

MY E-BOOK: SPECIAL THANKS

Alkisah hari ni, dr aku cite ttg kursus induksi Manikayu Kelana 2, ada lagi masalah yg berlaku dan lebih bermakna wat aku.......

Aku ada masalah nk burn e-book (software PnP) aku dlm cd.. bila aku burn dgn lagu, kat laptop aku jer ada lagu... laptop orang len xde...

So, kehulu kehilir mencari ilmu, huhuhu... si syu yg memberi tunjuk ajar ala veteran teknologi, x dpt mnyelesaikan masalah aku( aku kot yg silap dgr arahan) huhuhu... xpela.. g bilik din, wat punye wat... x jadi...
laptop pearson jadi mangsa utk aku test asignment aku... nasib si nasrul(housemate) gtau.. so, selesaila alkisah ibu ibrahim mencari mata air.. huhuuhuhu

selesaii....

sebnrnya, sume ni berpunca sbb aku burn fail audio dalam satu fail yg berasingn.. sepatutnyer, fail audio n powerpoint patut berada dalam satu fail dalam satu cd... huhuhu...

Maka, mulai sedarlah aku tentang ilmu aku yg x seberapa ni...

Aku just nk ucapkan penghargaan kpd
Nuruddin(TESLmate), Nasrul(housmate), Pearson(housemate) n Syuhada(coursemate 4 Kelana) sbb membantu aku dlm menghasilkan asignment aku n Ken ni...

Kalau xde diorang ni... xde nak completenyer e-book aku ni ngn lagu n sound effectnyer.. walaupun x la sehebat org len, aku rasa ok la ngn keje aku ni...
thnks 2 all of you... huhuhu

Aku lebih menumpukan kepada penghasilan e-book ini... Ken hanya membantu lebih dalam penghasilan report, pencarian meaning dan vocabulary.. so... aku x kisah... jnji ada kolaborasi...

Walaupun slide ni x seberapa... aku tunjukkanla previewnyer... layaaaannn....












No comments: