Monday, February 23, 2009

KLKM STORY: PART 2

TRIVIAFont size

(kpd sume yg membaca Trivia ni, sori coz i can’t trivia sume yg aku jumpe sbb, ada sesetngh dr nama korang aku luper... huhuhu)
1. Aku dpt blaja byk bahasa isyarat dr bebudak pend. Khas... tapi satu jer yg aku dpt hafal... ‘bodoh’, bila aku nk mengutuk.. aku guna la.. pas2, dah kutuk 2.. syok giler, namun... malangnyer... aku kena kutuk balik ngn bahasa isyarat nth pape nth. Huhuhu... xpe...
2. Kena sengat sang ulat bulu... aduh, geli n gatalnyer
3. Ayat paling extrem ...“JANGAN SULA, LIWAT!!!” – Joseph-
4. Fify mula jadi otak kotor... Aku cakap kat si Pijut n Fify yg bendera aku hilang... aku cakap cmni...
“bendera aku, skali dgn batang aku hilang”
...pas2, si Fify mula ler... gelak smpai nak pecah perut... pikir bukan2 la 2...
5. Selepas Mango (yg diperkenalkan oleh Oli)... ada lagi lagu tema yg dicipta oleh sorang member patrol aku... tajuknyer...“Meraaa Mannnnnn” – Syuhada - .... adoi, makin popular la ni...
6. Ingtkan aku ni x la famous mana, rupanya.. ada bebudak patrol aku yg kenal aku melalui presentation KL Drift dalam kelas puan Kalsom... bangganyer.. drift! Drift! Drift!!!!!... padahal, aku dulu x kenal pon diorang... sori weh...
7. Azza dpt capture gambar entiti... aku ni, punya la selidik.... tgk2.. hmm.. jawapannya rahsia.. nnt aku post, korang teka... k???
8. Kain sapu tgn aku, hangit sbb guna angkat sardin dlm tin
9. Asalnyer, bukan persembhn chiken dance yg nk diwat pd mlm pngkp... sebenrnye, chicken dance 2 adalah persembahan last minute... b4 dad, sume dah sepakat nk berlakon Kaktus n Mawar...
10. First time makan biji kelapa sawit
11. Bila si Syuhada pegang batang buluh n aku nak belah buluh 2 guna parang, eee... hodohnyer muka dia... pas2, aku cakapla...
“rilek, aku bukan Jason”
... dia pon gelak... aku ingtkan dia tau saper jason... huhuhu rupenye... satu pe pon dia x kenal jason...
“kenal jason” – AKU –
“ x” – SYU –
“tgk Friday The 13th?” –AKU-
“x” – SYU
... rugi jer 3 hari aku sebut bende alah 2... nth2, freddy krugger (NIGHTMARE ON ELM STREET) pon diorang x tau.... xpela....
12. Si Zam, dengan gaya pondannya... menyanyikan lagu Ning Baizura.... bayangkanlaaaaah...
13. Aku ingt g, malam last. Sblm aku tido, aku de dgr suara Steph tanya ttg persembahan fasi ttg lelaki lembut.
“your comment ‘bout their performance” – STEPH-
“ok... tapi some of them is like Mak Ayam” – TONY-
14. Seramnyer bila memetik daun2 hutan... dalam hati aku “Bismillah” jer bila nk petik...
15. Waktu makan malam pertama.. aku n 5 orang ahli patrol (Shiken, Mas n Wanie lom sampai), makan malam... nasi n sardin hancur... maka, ada sorang fasi ni cakap..
“wa... tgk group 2(group aku)... baiknyer kalau isteri2 cm2..”
... maka, aku pon menjawab...
“biasala... nak rahsianya???”
16. Mula2 woogle aku, dibawa arus sungai coz aku lupe zip poket sluar... then, skaf aku lak hilang... nasibla.
17. Bangga giler, group aku.. fasi pon tarak... makanan siap lagi cepat dr group yg ada fasi... huhu
18. Last xtvt, mula nak jadikan arca tapak kucing, last2 jadi arca bukit pe nth...

.... 2 jela kot yg aku ingt... sbb ni adalah kamping n bukan xtvt yg berkumpulan, so, x sume nama aku ingt...
_ sesape yg di’trivia’ kat sini... adalah untuk hiburan saja k...

No comments: