Sunday, October 26, 2008

AKU, LOWYAT, BANGKOK N HABIBURRAHMAN

Kelmarin, sab2… hmm.. seperti biasa… life is normal… tapi kelmarin… hah, kali ke2 g KL… watpe? Tgk wayang wat kali ke4… waduh2… xpe… jnji dpt rasa 5.1, baru puas ati nak sambung blaja…

Papepon, duit… hmm… mcm biase… mampus kekeringn kalau aku kat gunung sahara nih… sume giler2 ke’mahal’annyer… xpe.. cm2la KL…

Ckp ttg cite yg aku tgk… BANGKOK DANGEROUS… ok jer… nmn, sume rumors yg menyatakan bahawa filem 2 floop kat US mmg tul la… sbb filem 2 ada acuan Asian… mmg filem yg di;copy dr filem Thailand pon… so, rencah Thai msih ada…
Namun, sedih tahap tengok filem hindi o pabila endingnyer…. Yg penuh kezutan n I don’t even think dad da ending would be like that… y y y… I’m asking myself… y should they do dad 2 da character…

Malangnyer… cite ni x memuaskan aku utk menghayati kehebatan DOLBY DIGITAL… nape? … sbb filem nix la action packed sgt… so, bunyinyer kurang boom… mcm aku tgk TRANSFORMERS dulu… hulur popcorn pond ah x nmpak popcorn 2… mata lekat jerk at skrin…
Wat pertama kalinyer jugak, rasa kelas premier… aku ingt pe la yg special sgt ngn wyang klas premier nih… rupenye… seat jer yg special…. Huhuhuhuhu… mcm rugi jer… pape pon, pengalaman yg penting…kalau kelas premier 2 ada pelaayan ker, sedap gak.. ada makanan free ker… ni, seat jer besar… watpe seat besar? Baik bg katil jer… wat tido… org nk tgk wayang la beb… bukan nak tido… huhuhuhhu….

Papepon, wayang layan2 jugak… rini, wat pertama kalinyer… aku dpt melihat penangkapan sorang couple oleh pihak pawagam… sbbnyer… hmmm.. record movie dlm panggung…
Nsbla aku x wat cm2.. kalau aku, ada peluang wat bisnes 2… bisnes pon, biar berpada2… berhati2 di jalan raya, bahaya xde hati tau… ingt 2…

Wyg2 gak, n puas ati aku dpt mencari novel HABIBURRAHMAN EL SHIRAZY yg baru… aku search 4 DALAM MIHRAB CINTA, xde… betapa keciannyer… kedai buku BORDERS kat TIME SQUARE 2 bukan men besar, xde buku ciput cm2… huhuhuhu.. maka, aku ambik ler karya HABIBURRAHMAN yg len.. tajuknyer… PUDARNYA PESONA CLEOPATRA… buku yg nipis jer… sedap baca nih .. g PUDU… ade la plak.. pehal la… kedai ciput ade lak buku2 cmni… hmmm… maka jumpe la cite DALAM MIHRAB CINTA… nth ler sedap ke x ngn AYAT AYAT CINTA…. But, I hope so…

Low Yat… hahahahahaha… betapa tempurungnyer tmpat aku hidup… ke Low Yat wat 1st time… let me tell you something… dulu, org sebut Low Yat, hmmmm terbayang deretan kedai ala2 bukit bintang cm2… n sbb org kata kat Low Yat 2 murah, aku ingtkan low yat 2 mccm pasar malam jer …. wahahahahaha… pegi2.. tgk2 low yat is a complex… wahahahaha… pape pon , aku dah kat luar tempurung… biasela… orang hujung Malaysia… hehehehe
Balik ni, hah… study week dah nak mula… sprit biase.. project X masih berjalan… tapi mesti dlm keadaan terkawal… huhuhu…

Hehehehe, 2 ANGELINA JOLIE yg membaca al kisah ni, jgn la anggap aku ni mcm x pernah kuar kampong… hehehehe… syok lak pgl si AJ ni ANGELINA JOLIE even dia ni mcm ADIBAH NOOR… hehehehe… papepon, saja nak mengacau.. k adios….daaaaaaa….

1 comment:

Azlina Jamal said...

huhuhu..AJ a.k.a angelina jolie?
wat ever..
jgn AJ for AKU JIWANG ke..
ANAK JEBON ke..udah le..